Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire hülye álom hogy...

Mennyire hülye álom hogy motoros legyek?

Figyelt kérdés
17 vagyok és lány :D de imádok motorozni ez a mindenem most veszek gyorsaságit de most még azonis gondolkodok hogy cross motort is veszek :/ annyira szeretném.... Isle of Man.... Moto gp .... mennyire hülye álom? végülis mégiscsak lány vagyok... :(
2012. máj. 21. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Most hirtelen 3 kolléganőm ugrott be hirtelen.

Andrea - CBR 1000 RR 2010

Éva - Yamaha R1 2010

Timi kilóg a sorból, ő Speed Triple-ön gurul( talán 2011es évjárat? ). Ők amatőrök - nem profi versenyzők.

Mondjuk Magyarországról nehéz karriert csinálni és talán 17 évesen már öreg vagy hozzá, de sose lehet tudni.

Man TT-én nem indulhat akárki, tehát előtte máshol is bizonyítanod kell.

Mennyit motoroztál eddig? Indultál e már amatőr kupákban?

2012. máj. 21. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:
nagyon sokat 4 éve motorozok ültem már mindenen de csak egy robogóm van (de ez nagyonjól gyorsul és megy 95-el^^) sokat szoktak vinni meg minden de nem voltam még versenyen most elakarok kezdeni ha lesz nagy motorom végre. ügyes vagyok és gyorsan tanulok :)
2012. máj. 21. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
azért az kicsit más amikor a robogón húzod tövig a gázt vagy egy 200 lóerős motoron dobod ki a kuplungot...
2012. máj. 21. 21:43
 4/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy más mindenki ezzel jön de váltós motoron tanultam meg vezetni... csak az chopper volt és kicsit izéltem hogy hát az nem túl lányos gyorsaságit akarok persze apuci egyetlen lányát félteni kell:/ és igy ezt kaptam... ettől függetlenül vezetek váltós motoron mert abba van az élvezet azt imádom esni kelni akarok :3
2012. máj. 21. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
ja hát a chopper... a sportmotor teljesen más világ, teljesen máshogy megy már az elindulás is...
2012. máj. 21. 21:52
 6/9 A kérdező kommentje:
tudom crossoztam is :) de aztán itt nagyon nincsenek pályák meg ilyenek és inkább maradtam a gyorsaságinál...
2012. máj. 21. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha Kovács Nikiről hallottál már akkor az ő eredményei jó célkitűzés lehet a te számodra is :) Ha neki sikerült akkor neked is fog.
2012. máj. 21. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem hülye álom mért lenne az?

Én szeretem látni ,hogy egy lánynak is van hobbia/sportja nem csak unja a fejét. Ha kitart az ember amellett amire vágyik akkor bedobja neki a sors. Anyagilag nemtudom hogy állsz de én ha nem volnék toppon akkor egy szupermotot vennék mert az kompakt. kereket olcsóbb venni mint még egy motort. De te tudod hogy gondolod én csak tanácsot adok. Különben vannak erre csajok akik motoroznak ismerek vagy 3mat kapásból. Pedig még nagy motoros sem vagyok.

Hmm... Nincs is jobb annál mintegy jót motorozni. És mindegy milyen a gépezet ha már ki van éhezve a szervezet :D

2012. máj. 22. 07:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Én pont ma azt álmodtam hogy gyorskorcsolyázó vagyok! Na, az hülye álom volt.
2012. máj. 22. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!