Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért igen, vagy miért nem...

Miért igen, vagy miért nem vennétek veterán autót (min.30 éves)?

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 20:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
# 14 vagyok. Nekem nem USA autóm van, hanem pont a világ másik feléről egy BA3-2101.
2012. máj. 21. 18:37
 22/26 A kérdező kommentje:

14-es!

Az jó autó nagyon, alkatrész van hozzá bőven és elvisz a világ végére is :)

2012. máj. 21. 21:45
 23/26 alf ***** válasza:

Nekem egy 32 éves Citroen DS-em van, pedig nem vagyok gazdag.

Sokat áldoztam rá, főleg időben, de pénzben is már 3 millió körül jár, OT-s egy éve.

4 éve van meg, ez az első és idáig egyetlen kocsim, 42000 km-t mentem vele ez idő alatt.

Amiért nem éri meg:

- Sok munkát igényel a szép állapotban tartás, a rozsda és különböző járulékai nagy úr.

- kell találnod olyan szerelőt, aki ért az adott típushoz.

Amiért megéri:

- Menő

- Élvezetes

- Jó hobbi, tanulsz, ha máshol nem végzel fizikai munkát, van rá lehetőséged.

- alkatrész az internet korában közel sem akkora probléma, mint azelőtt.

És a lényeg, amiről ritkán esik szó:

szinte minden befektettt forint növeli az autó értékét, ha nem csinálsz hülyeséget. A karban tartott veteránok értékvesztése 0 ,csak értéknövekedés van.

Ha megvettem volna egy új autót 4 éve 3 millióért részletre, akkor most lenne egy 1 milliót érő autóm, buktam volna 2 millát.

Veterán autót vettem 1,5 millióért, ráköltöttem 4 év alatt még egyszer annyit, az autó értéke most 3 millió.

2012. máj. 31. 10:34
 24/26 alf ***** válasza:

bocs, az autóm 42 éves, én vagyok 32.

még korán van XD

2012. máj. 31. 10:34
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha részletre vetted volna az új autót, akkor a kamatok miatt nem 3 millióért vetted volna, hanem összességében inkább 5-ért.

Így még többet buktál volna...

:)

2012. jún. 1. 11:52
 26/26 A kérdező kommentje:
Vannak hátrányai, mint minden jó dolognak, de összességében sokkal kifizetődőbb mint egy új autót venni. Csak ugye az emberek elhiszik a reklámokat ezért veszik az újat, mert az "jobb, szebb" stb
2012. jún. 1. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!