Miért igen, vagy miért nem vennétek veterán autót (min.30 éves)?
14-es!
Az jó autó nagyon, alkatrész van hozzá bőven és elvisz a világ végére is :)
Nekem egy 32 éves Citroen DS-em van, pedig nem vagyok gazdag.
Sokat áldoztam rá, főleg időben, de pénzben is már 3 millió körül jár, OT-s egy éve.
4 éve van meg, ez az első és idáig egyetlen kocsim, 42000 km-t mentem vele ez idő alatt.
Amiért nem éri meg:
- Sok munkát igényel a szép állapotban tartás, a rozsda és különböző járulékai nagy úr.
- kell találnod olyan szerelőt, aki ért az adott típushoz.
Amiért megéri:
- Menő
- Élvezetes
- Jó hobbi, tanulsz, ha máshol nem végzel fizikai munkát, van rá lehetőséged.
- alkatrész az internet korában közel sem akkora probléma, mint azelőtt.
És a lényeg, amiről ritkán esik szó:
szinte minden befektettt forint növeli az autó értékét, ha nem csinálsz hülyeséget. A karban tartott veteránok értékvesztése 0 ,csak értéknövekedés van.
Ha megvettem volna egy új autót 4 éve 3 millióért részletre, akkor most lenne egy 1 milliót érő autóm, buktam volna 2 millát.
Veterán autót vettem 1,5 millióért, ráköltöttem 4 év alatt még egyszer annyit, az autó értéke most 3 millió.
bocs, az autóm 42 éves, én vagyok 32.
még korán van XD
Ha részletre vetted volna az új autót, akkor a kamatok miatt nem 3 millióért vetted volna, hanem összességében inkább 5-ért.
Így még többet buktál volna...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!