Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért igen, vagy miért nem...

Miért igen, vagy miért nem vennétek veterán autót (min.30 éves)?

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 20:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ha lenne pénzem tuti vennék egy '71es Plymouth Hemi Cudát, a 426-os motorral. Az oka nagyon egyszerű, rohadtul tetszik a gép. :D
2012. máj. 14. 20:25
 2/26 anonim ***** válasza:
Én egy 70-es évekbeli Ford Country Squire-t vennék szintén 429-es motorral ami 7000ccm vagyis benzintemető, de egyszerűen imádom azokat a nagy dög amerikai autókat!!
2012. máj. 14. 20:30
 3/26 anonim ***** válasza:
az nem halottas kocsi?
2012. máj. 14. 20:48
 4/26 A kérdező kommentje:
a hearse a halottas kocsi. a country square az kombi. Dögös nagykombi (Y) ! A Cuda se rossz.
2012. máj. 14. 20:49
 5/26 anonim ***** válasza:
én szívesen vennék Gaz-t meg Uaz-t nagyon jó befektetés lenne, de csak annak aki saját maga fel tudja újítani
2012. máj. 14. 20:53
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Én mint veterán autótulajdonos elfogom mondani a rossz és jó oldalait.

Kezdjük a rosszal:

Alkatrészt találni hozzájuk nehéz.

Veterán autóhoz kell egy kisebb autószerelő műhely.

Sokat igazoltatnak a rendőrök ,mert feltűnő.

Fogyasztásuk nagyobb mint az újaké.

Nincs rajtuk 5 év garancia.

:(

De vannak jó dolgok is.

Nem jön szembe egy ugyanolyan az úton.

Mindenki ismer vagy megnéz.

Egyedi vagy.

Megtanulsz szerelni aminek következtében az autószerelő nem tud lehúzni hisz ismered az autód kívülbelül.

Ha öregszik az értéke már nem csökken hanem csak nő.

:)

2012. máj. 14. 20:59
 7/26 anonim ***** válasza:

Természetesen igen. Veterán motorjaim vannak, szívtam az első 2-3 évben azokkal is eleget, de ez nem tudna eltántorítani. :)

Jók a régi amcsi autók, ha vastagabb lenne a pénztárcám nem tudnék ellenállni egy '57-es Chevy Nomad-nak.. Az európaiak közül is van sok ami tetszik, azok között van olyan is, ami elérhető árú. DE megfogadtam hogy 4 kerekű veterán vásárlásán addig nem gondolkozom el komlyan, amíg nem lesz elég tárolóhelyem, a jelenlegi 40 négyzetméter kb. duplája + szerelőakna vagy csápos emelő.

2012. máj. 14. 21:55
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Lottóötösre hajtasz akkor te is, azthiszem. :D

Egyébként amerikai autókhoz meglepően sok alkatrész van, elég sokat lezsíroztak anno. A szerelőakna vs csápos emelő kombóból meg az emelőt ajánlom, bár az akna olcsóbb. :D

Amúgy meg ha azt vesszük a bömbim is 30 lesz 4,5év múlva, szóval majdnem veterán már. :)

2012. máj. 14. 21:58
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kellene nekem is az ötös.. Bár jó lenne végre értelmes munkát taláni, azzal is elégedett lennék, mert dec. óta nincs állásom. De van itthon sok régi alkatrész, van mivel elfoglalnom magamat (takarítás-rendbehozás), néha-néha meg eladok ezt-azt.

A T5H-m augusztusban lesz 40 éves, a T1-esem szeptemberben 51, most pedig egy bácsikát fűzök hogy adja nekem a 250-es Csepeljét.. :D

2012. máj. 14. 22:58
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Csápos emelő az jó csak mocsok drága.

Az akna az nemjó ,mert fix a szélessége meg nagyon felfelé kell dolgozni. Viszont egy kisebb rámpát olcsóbb csinálni és kényelmesen görgőssel lehet alul is szerelni fény is több van mint az aknába meg nem esik bele semmi.

Én is szeretem a nagy amcsi kocsikat de az hihetetlen sokat fogyaszt. Az én kis cápám 36 éves. 5évente fel kell újítan a kasznit. Néha erősen elgondolkodok hogy mikor nincs alkatrész azt hogy pótoljam meg honnan.. De mindíg megoldom valahogy.

2012. máj. 15. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!