Keeway robogókról van valami véleményetek? Jók? Vagy gagyik? Vennétek esetleg?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 23:02
1/4 anonim válasza:
Elég gagyik úgyhogy én biztos nem vennék.
Gondolj csak bele. Újonnan egy Keeway robogó 280.00ft, egy normális márka, pl egy Aprilia meg 600.000ft. Nem véletlenül drágább az Aprilia.
2/4 anonim válasza:
Ha szeretsz szerelni,akkor elvezni fogod,ha motorozni akarsz vele,akkor menekulj tole . Ha lowcost gepet akarsz ,akkor mar inkabb kymco , full honda licence ,arban ugyanannyi,tartossagban es hasznalhátosagban sokszorosa.
3/4 anonim válasza:
Nekem keewayem van - szerelni nem nagyon kell ( 6900 km van benne), de való igaz, jó nagy sz@r, nem is megy, sokat is fogyaszt, akksit álltában leszívja a riasztó, stb....
4/4 anonim válasza:
Keewayt ne, Kymcot viszont én is ajánlom. Hondától vették meg a gyártósort, egy az egyben régebbi hondablokk van benne. Keeway igazi kínai, míg a kymco taiwani. Árban pedig hasonlók. Én is ezt vettem zsír újan, nem bántam meg semmi baj nincs vele. Mondjuk szivem vágya egy yamaha aerox :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!