Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autot vennétek 600-ig...

Milyen autot vennétek 600-ig 2002-es évjárattól fontos hogy nelegyen 10-évesnél öregebb igazábol csak az a lényeg hogy 5 személyes legyen nézegettem edig swift eket wagonr-t matiz-t mit ajánlotok hosszú távra ami birja egy fiatal "kinzásait "?

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Matizt én kizárnám.Egyszer vezettem egy 4 hónapos példányt,megdöbbentően szar a váltója.Nem egy megbízható autó.

A WagonR és a Swift jó választás,de csak az 1.3 16V motorral.A Swift fiatalosabb,wagon tágasabb.

2012. máj. 5. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Golf 3. Szerintem a suzukit felejtsd el.
2012. máj. 5. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
10 évesnél ne legyen öregebb és te a Golf3-mat mondod.Te nagyon hül ye.
2012. máj. 5. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Az hogy ilyen fiatal autót keresel ennyire olcsón kicsit szűkre szabja a határokat, az alsóbb kategóriás autókból válogathatsz, viszont ez lehetőséget adhat arra hogy valami volt nyugdíjas járgányát beszerezd, aki talán nem nyúzta annyira. Ne várd hogy makulátlan állapotú, kényelmes vagy fullextrás, bőrös-GPS-es autód legyen, ha vezetni tanulni kell akkor viszont egy egyszerűbb példány épp megteszi. Ilyesmiket nézegess, ezek sokáig bírják, viszonylag olcsón fenntarthatóak:

Renault Thalia: [link]

Fiat Albea: [link]

Suzuki Swift: [link]

Nissan Micra: [link]

Opel Astra F: [link]

2012. máj. 5. 20:44
 5/8 A kérdező kommentje:
a fiat albeát énis néztem mert találni 90-ezer körüli futásal is viszont matizbol akad 8 éves is 40-50 ezres futásal vagy azok olyan rosszak? spark bol is láttam 7 évest 72 ezer km errel azért lenne fontos hogy fiatal legyen mert sokáig kb 16-18 éves koráig megkéne tartanom
2012. máj. 5. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Matiz meg Spark nem biztos hogy addig kibírja, elég rozsdakedvelő paripák. A futásteljesítményt pedig teljesen felesleges nézned, ahogy szerintem az életkort is, de ha ennyire ragaszkodsz a max. 10 éves autóhoz...
2012. máj. 5. 21:36
 7/8 A kérdező kommentje:
még ami bejön formailag meg tejesitményileg az ignis jövöre szerintem már abbol is lesz nem olyan sokat futott 600 körül arrol mik a vélemények?
2012. máj. 5. 21:36
 8/8 A kérdező kommentje:
igen sajnos hallotam hogy elöszeretettel rozsdásodik de azért gondolom alvázvédelemmel kitolható az idő nem?
2012. máj. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!