Az autómon cseréltek kézifékbetétet, de. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Kicserélték a kézifékbetétet de nem fog, igaz nem tudtam vele menni sokat de egy kicsit be kell járatni a féket?
Mert elég gyengén fog még.
2012. máj. 11. 22:02
11/14 anonim válasza:
Ne ne így kérdezd meg mert így eljátszottad az esélyed. Kérd meg hogy nézze meg mert szerinted nem jó. Ha normálisan beszélsz vele és nem bunkózól akkor meg fogja nézni esetleg javítani. Én is ilyen vagyok aki bunkó azzal én is az vagyok. Ennyi. Úgy kell hozzá állni mint ahogy te is elvárod hogy hozzád szóljanak.
12/14 anonim válasza:
Tehát jól értem hogy a kérdezőnek nem csinálta meg rendesen a féket és még ő nyalizzon a szerelőnek?
13/14 A kérdező kommentje:
Hát valahova ide akart kilyukadni, de holnapra vissza hívott. Ha elmer kérni többet akkor megkeserüli az is biztos.
2012. máj. 14. 20:40
14/14 anonim válasza:
Nekem ki lett cserélve 4 féktárcsa fékbetéttel együtt! Amikor hoztam el észrevettem, hogy erős pedálnyomásra is csak nehezen hat a fék. Hivtam a szerelőt aki elmondta, hogy mivel minden új...ezért össze kell kopni, hogy a fékhatás 100% legyen. Körübelűl 200km szükséges ahhoz, hogy a fékbetétek a féktárcsával szinkronban működjenek. Igy is lett...összekopnak és már teljesen jól fejtik ki a fékhatást. Fontoss megjegyezni, hogy amikor az összekopási "idő" zajlik ne nyomkodd hirtelen nagy erővel mert össze is tudod égetni. Csak szépen finoman...mint ha Nővel bánnál ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!