Az autómon cseréltek kézifékbetétet, de. Szerintetek?
Kicserélték a kézifékbetétet de nem fog, igaz nem tudtam vele menni sokat de egy kicsit be kell járatni a féket?
Mert elég gyengén fog még.
A kézifék nem fog bejáratódni, mivel elsősorban az állóhelyzeti rögzítést végzi.
A bowdenjén viszont kell hogy legyen állítási lehetőség, ott kell meghúzni.
Vagy bepaliztak és nem cserélték ki.
Ki lett cserélve , mert eddig nem fogott mert kb. iszonyatosan levoltak kopva a betétek és használhatatlan volt a kézifék.
Most már fog de nem az igazi.
Lehet az is ,hogy nehéz az autó vagy hogy hátsó kerekes ?
Amúgy tárcsafékes hátul is.
Mit jelent az a "nem az igazi"?
Az hogy hátsó , első, vagy összkerékhajtású, illetve tárcsa,dob, vagy frédibéni fékes tökmindegy, ahogy a súlya is ,a kézifékkel egyrészt meg kell tudni állni vele, a normál féktáv max 1,5szeresén belül, másrészt álló helyzetben kell tartania az autót. Ha ezek közül nem jön össze az egyik akkor rossz a kézifék.
Az lesz , csak így is elkért rettentő összeget mert kellett venni valami rögzítőrugót mert kivoltak menve belőle.
Használtautó átka..
A "nem megfelelő" (diplomatikus voltam) szerelő átka. :)
Én sosem adok ki semmit a kezem alól úgy hogy nem próbálom ki előtte , és nem tökéletes.
Egyrészt mert esetleg valaki más élete múlik rajta, másrészt meg mert azért fizetnek hogy rendberakjam a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!