Szeretnék venni egy suzuki swiftet,17 éves leszek. Mennyiért érdemes, illetve mit érdemes főként megnézni rajta?
1.3-asat szeretnék,olyan 200-300 között. A régebbi széria,ami asszem 96-nál régebben készült,az is megbízható?
vagy esetleg vegyek benzin-gázos ladát? Edzeni járnék vele télen,nyáron:D
Mennyiért érdemes venni*
jaj azt kihagytam,hogy apa nevére íratnám,mert a kezdő jogsisoknak több a kötelező.Nem akarok versenyezni vele,illetve nem akarom széthajtani.Én dolgoztam meg érte,és nem apucival vetetek autót.Nyilván lesz olyan,hogy haverokkal szeljük majd a várost,de én sem a motoromat,sem a leendő autómat nem hajtom szét:D
köszi a válaszokat:)
szeretek szerelni,de Inkább már a megbízhatóbb közlekedési eszközök felé hajlok(két simson,egy MZ és 250 óra hossza szerelés után..:D). Érdekel a szerelés,viszont nem a saját kocsimon próbálkoznék az út mellett,mikor sietek valahova:D
Télen ,-20 fokban is indul a suzi ?:D
Utolsónak:
de a 96 utániak szerintem nem férnek a keretbe:S
Egyébként nem túl kevés a pénz? mert nem szeretnék többet áldozni erre:(
ehhez a "apukám nevére íratnám, mert úgy olcsóbb a biztosítás" -hoz...
én is gondolkodtam rajta, de előbb-utóbb csak lesz egyszer saját kocsid is, ahol ott fogsz A0-ról indulni..., akkor már nem mindegy, hogy most vagy akkor...??
Így meg tényleg tied is lesz a kocsi (azaz névleg is), és veszteni sem veszítesz, mert amit ma megspórolsz, azt később úgyis fizetni fogod... :-/
csak két évig van kezdőjogsi,tehát ha 3 év múlva pl veszek egy kocsit,amit saját névre íratok,akkor a biztosítás már normál mértékű:D
mr.flash: köszi :)
300 körül szerintem már kapsz 98 körülit is.
Amúgy ennyi idős swiftet nem nagyon vennék, de szerintem jó megbízható, a motorja különösen.
Amúgy Mehet a te nevedre is, tökmind1 h a tiedre vagy apádéra megy, a kötelező ugyanúgy sok lenne...
Mi is így akartuk tavaly h apám nevére, de a biztosítónál mondták h mehet az enyémre is mert apámnak a második autó lenne a nevén, így ugyanannyi lenne mintha az enyémen lenne. Így az enyémre lett.
Most 1évvel később újrakötöttem a biztosítást, kb fele annyi mint első évben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!