KGFB/Baleset adó mértéke? mennyi a baleset adó?
Most kell kössek Kötelező biztosítást,de nem tudom melyik csomagot válasszam (Ár arányban) mert nem tudom pontosan mennyi a baleset adó mértéke? Hány forintot fizetek pluszba(baleset adóként)???
És hogy ezt milyen formában fizetem? (benne van a KGFB díjában,vagy külön csekken kell fizetni??)
Ja és még annyi:
Ha én most Netrisken kötök biztosítást pl holnap (hétfőn) akkor már jó is a biztosításom az nap?? (szerdán kell mennem átírásra)
Esetleg jobb lenne olyan biztosítóhoz menni ami itt helyben van?(talán előbb megkapnám a papírokat hozzá)??
Mert néztem Genertel-es KGFB-t(ahhoz van Mini Casco) de nincs ebben a városban Irodája! Viszont Union-nak pedig van helyben irodája!
attól az időponttól él a szerződésed (kötelező esetén)amikortól megkötöd,ha 3:20 perckor kötöd, akkor 3:20 perctől él.
csak egy jó tanács: ha a netrisken kikalkuláltad melyik számodra a legkedvezőbb, menj fel annak a biztosítónak a honlapjára,és ott kösd meg :-) ne "szenvedj" az alkuszokkal.
mini cascok nem sokat érnek, amilyen mini a díja, olyan mini a szolgáltatás is :-) persze fő a biztonság.
inkább olyan szempontokat mérlegelje választásnál, hogy mennyire megbízható a társaság, mennyire stabil a tőke háttér stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!