A hallássérültek vezethetnek autót?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 13:28
11/16 anonim válasza:
ma 19:08 nekem ilyen a ismeretségi köröm akik megsértődnek a süket szóra na pff erről ennyit
12/16 anonim válasza:
igen, vezethet . én magam is hallássérült vagyok és ugyanúgy vezethet , mint egy normális ember
13/16 anonim válasza:
hallássérültek vezethetnek! gondoljátok bele! hány hallássérült halt meg autóbalesetben? NULLA! sok hiradóban hallottuk már sok sok autóbaleset és mind hallók voltak! gondoljátok bele, autó vezetni nem kell hallgatni, legalább is nem mindig, de FIGYELNI KELL! és hallássérültek sokkal jobban figyelnek mint a hallók, jó nem akarok versenyezni, de látjátok sok hallók halt meg mint a hallássérültek ebben a világban. gondolkozzatok végig! ne itéljetek hallássérülteket, higgyétek el nagyon kedvesek
14/16 anonim válasza:
Utolsónak üzenném, h mivel kevesebb hallássérült, siket, meg süket van, ezért még szép, h ilyen az átlag. Meglátnánk akkor, ha a lakosság 80% nem hallana... :D
15/16 bbarna797 válasza:
Utolsó!
Én fél süket vagyok!
Bocsi társaim, hogy ilyen csúnyán hivatkozom magamra.
Na Utolsó! Ha a lakósság 80%-a halláskarosúlt lenne akkor lehet, hogy te is S-Ü-K-E-T! Lennél.
Kérlek ne gúnyolódj rajtunk, te is megjárhatod.
Inkább adj hálát az égnek, hogy nincs érzékszervi károsodásod.
16/16 anonim válasza:
bbarna797
Nem gúnyolódtam rajtatok!
Pont egyenlőek vagyunk. Ezért írtam az előttem szólónak, hogy ha ti lennétek többségben, akkor nagyobb a valószínűsége a balesetek számának, ugyan úgy ahogy a valóságban mi vagyunk többen és ezért lehet több baleset a mi esetünkben. Ez csak matek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!