Pályán olyanok is vezethetnek akiknek nincs jogosítványuk?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 14:56
2/16 A kérdező kommentje:
Hogyhogy?
2010. aug. 3. 15:06
3/16 anonim válasza:
mit értünk pálya alatt...? autópálya? rutinpálya?
4/16 anonim válasza:
Magánterületen lehet,de baleset esetén kresz szabályok vannak érvényben,azaz ha egy jogsissal karambolozol,te vagy a hibás jogsi nélküli vezetés miatt,és ha nincs szerencséd még meg is hurcolnak miatta.
5/16 anonim válasza:
Nem igazán fog zsaru kötözködni, de az az igazság, hogy max oktatóval egyébként. Csak senki sem nézi azt. Tapasztalat. Amúgy még földúton sem szabad jogsi nélkül vezetni. Csak az udvarban.
6/16 anonim válasza:
de milyen 'úgyse nézik azt'??? a tanpályákra be sem mehetsz civilautóval, akkor miről beszélünk? :O
7/16 A kérdező kommentje:
versenypálya,tesztpályára gondoltam
2010. aug. 3. 15:12
8/16 anonim válasza:
Nem versenypályára nem mehtsz jogsi nélkül. Ha megnézed pl a hungaroring oldalán a nyíltnapi részvételt, akkor 1 éves B kategóris jogosítvány a feltétel. ÉS ha jól tudom ez minden pályán így van.
9/16 anonim válasza:
Rábaringre beszoktunk lógni motorral, egy napra 425.000Ft-ot biztos, hogy nem fogok befizetni. És Győr mellett (Likócs) van egy gokartpálya, ott szoktam autót vezetni.
10/16 anonim válasza:
15:27:
Húúú de nagyon okos vagy... hogy nem lehet?
Csak egy kérdés:
Akik F1-eznek és már 13 évesen versenyautót hajtottak azok hogyan tehették ezt meg ha nem tehették még le a jogsit?
Megsúgjam? Pályán kicsi fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!