Ha egy 5 ajtós Skoda Fabia kisautónak számít, minek számít egy pici Daewoo Tico?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom, hogy az 5 ajtós, de még a sedan Fabiákat is lekisautózzák, holott elég nagyok, még az 5ajtós is. Ha ezek a kisautó kategóriába tartoznak, akkor a Daewoo Tico, matiz, fiat seicento, Suzuki Swift milyen kategória?2012. máj. 5. 08:12
2/13 A kérdező kommentje:
nagyon vicces :D
2012. máj. 5. 08:34
3/13 anonim válasza:
A Fabiát még nem sorolnám kisautók közé. Amiket felsoroltál, azok tényleg kisautók a Smarttal karöltve.
4/13 A kérdező kommentje:
hát igen én sem sorolnám, de már nem egy embertől hallottam h lekisautózta a fabiát, még a sedant is. Pedig még az 5ajtós se nagyon kicsi, elég nagy, a belseje meg főleg. A súlya is 1065kg.
Sőt valaki még a Seat Cordobát is lekisautózza, pedig az minimum akkora mint egy sedan Fabia, vagy még picivel nagyobb is. Gumiba is 195-ös kell rá.
2012. máj. 5. 09:12
5/13 anonim válasza:
A Fabia már a kompakt kategória közelében van, de azért még kisautó. A Tico is a kisautó kategóriában van, de az a legkisebb.
7/13 anonim válasza:
Pont a héten vettünk egy VW Polo mellé egy Matizt a családban, így már nagy autónak számít a Polo:D Amúgy a Polo-ra pedig egy Passat-ot követően váltottunk, amellett meg az volt picike. Szóval eléggé relatív, hogy mi számít kicsinek. Szerintem a Fabia a kisautó kategória teteje, a Tico pedig az alja a Smart után.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
Utolsó a Sedan és a Kombi Fabiat hova sorolnád? Illetve a Seat Cordobát?
2012. máj. 5. 10:13
9/13 anonim válasza:
Nem érdemes a magyar viszonyokból kiindulni. Itt Swiftet, Fabiát, meg hasonlókat vesznek családi autónak, mert csak ezekre telik (vagy mint kiderült, még ezekre sem), de attól ezek még kisautók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!