Megéri Skoda Felicát venni első autónak?
Nem egy túl szép autó de nézzük az előnyeit.
Csah barátaink itt vannak a közelbe és sok jó alkatrészt lehet szerezni hozzá. Nem drága az alkatrész ami meg drága bontóban tuti van. Az autó nem érzékeny az olajra kis strapabíró egyszerű szerkezet. Olaj és víz kell neki aztán a térképről lelehet vele menni. Szerelése javítása egyszerű.
Szerintem nem rossz autó. Sokan az opel f asztrát fogják ajánlani. Ebben biztosvagyok.. De a felicia se rosszabb mert kb egy kategória a kettő. Igaz egy kicsit vonalzós az autó vonalvezetése de az alkatrészek még olcsóbbak mint az asztrához. Fogyasztásba is kb ugyanannyit fogyaszt.
Jónak jó első autónak, de egy 16 éves 140000-et futott Feliciáért sok 300 rugó...
Már 400 körül 2001-est kapsz.
Amúgy egyszerű, jó, megbízható és tényleg olcsó az alkatrész.
Amúgy nekem nem volt még vele tapasztalatom, de az uncsim évekig hajtott egy ilyet, és semmi gondja nem volt vele.
Nekem is Skodam van, de az Fabia. Szebbnek szebb, újabb is mert 2000-es a legrégebbi, de sokkal drágább is mint a Felicia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!