Szerintetek ez megéri ennyiért?
Attól függ, mi a nem sok fogyasztásban . szerintem a 10 litert, ez is bepuszilja városban. Ha jól látom klima nincs benne, abs nincs.
Ami esetleg pozitívum, hogy nem kereskedés árulja,7 éve egy tulaja van, és a két légzsák.
Ami miatt nekem nem szimpi, a tuning. (tunning=gumifüstölés, padlógáz,...
nekem volt 1.6 slx(az 101LE) octaviam 10-14L, de tényleg szét van tuningolva hajtották is rendesen meg a km se kevés
én nem venném meg!
Ha olcsó tuningra gondolok, nekem kb 17,5-25 éves kölykök jutnak eszembe friss jogsival. Ami eggyüt jár azzal hogy diszkó előtt, buszmegállónál, (ahol persze vannak csajok) zene csutkán, gumifüstölés, ezután egy tiszteletkör, aztán replay.
De abban az esetben ha a haverok, plusz csajok a kocsiban vannak , ez a jelenség hatványozódik. Nem tudom hány éves a tulaj, de ha 18-25 között van, akkor lehet következtetni a motor állapotára. és akkor még nem is említettem az országúti közlekedést (na most megmutatom) De persze, ez nem törvényszerű.
ma 17:24 vagyok
persze vannak kivételek nekem a az octaviámban csak családtag ült |magányosfarkas| ,akkor voltam 19,
21F
Ezért írtam, hogy nem törvényszerű.
Neked egyébként, tuningolt a gép?
ja hülye kérdés. bocs
tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!