Megéri ennyiért? (kérdésed túl rövid. )
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szóval itt van ez a motor
70 ezerért,nagyon olcsó,és itt van majdnem a szomszédba,van itt átverés?meg oda van írva,hogy a hengerfej nincs jól meghúzva,mennyibe kerülne megvenni? szóval megéri megvenni ennyiért?igazábol első motor,lenne,nem is nagyon értek a motorokhoz,csak a véleményetekre vagyok kíváncsi :DD
köszi szépen előre is :DD
2011. jan. 16. 22:43
1/4 anonim válasza:
Ha azért ereszt a hengerfejnél mert nincs jól meghúzva akkor kíváncsi vagyok a többi része hogy van összerakva.. Lehet hogy inkább túl lett húzva és kicsit íves lett a felfekvő felülete. Síkköszörültetni lehet, nem igazán nagy gond, de alkudni lehet emiatt. :) Az árára nem tudok mondani semmit.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ! :DD
hogy hogy nem tudsz mondani semmit? :DD
nem túl olcsó? :DDD
mert ahogy nézzegetem a honda nsr-eket drágábbak azért :D
2011. jan. 16. 23:45
3/4 anonim válasza:
Ha nincs jól meghúzva, miért nem húzza meg az eladó? AMúgy széthajtott öreg roncs ez már, na meg 50es papirral... Értéktelen kb
4/4 anonim válasza:
Ezzel a motorral én egy kört sem mennék a ház körül, nemhogy még meg is venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!