Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Fabia 5 ajtós. Mi a...

Skoda Fabia 5 ajtós. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Tervezek egy skodát venni és érdeklődnék az autóról akinek ilyen van mi a véleménye? motor, váltó, mennyit bír, fogyasztás, mennyire vezethető ill. milyen menet közben?

Olyan 7 vagy 8 évesen gondolkoztam, és olyan 700-at gondoltam rá. Mennyire reális az ár? Válaszotokat előre is köszönöm!

2012. máj. 3. 09:40
 1/6 pagan ***** válasza:
egy igazi fos,barátom nemrég vette egyet 25 ezer km volt benne,trafó elment ezzel indult a probléma,majd az egész blokkot szét kellett szedni mert csörgött benne valami,majd dugókat cseréltek,és ugyanúgy szar a helyzet,ezt látván nekem biztos nem kéne egy ilyen gépezet
2012. máj. 3. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:

pagan! Abban a fábiában biztos nem 25000km volt ha dugattyúkat kellett cserélni :D Nem néztétek el véletlenül úgy mondjuk egy nullával kevesebbet?

Kérdésre válasz: Én csak utasként ültem eddig 3db-ban abból 1 kombi és 2 ferdehátú volt. Akombi az sokkal jobban tetszett. fürgébb is volt meg stabilabb.

2012. máj. 3. 12:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Kombin is gondolkoztam, de azt úgy érzem nem tudnám jól "kihasználni", és arra úgy tudom több a súly adó. Plusz sajnos a garázs az "közös" és egy kombinak már kilógna a segge. De köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 3. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Az 1.2-es 3 hengeres hulladékról simán elhiszem, hogy 25-nél szétment a motorja.

Szerintem gyűjt még egy picit, és vegyél egy 2005-ös Swiftet.

2012. máj. 3. 12:36
 5/6 pagan ***** válasza:
gondoltam hogy megkérdőjelezitek,biztos 25 ezer volt benne,utánajártunk:D,szar az egész úgy ahogy van szerintem,nem húznám le a fabiát ha nem látnám milyen problémás
2012. máj. 3. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
nekünk 1.4 mpi van .... eddig 1-szer kellett benne termosztatot cserélni meg egyszer hengerfej tömítést 160e km-nél mert hibás volt a termosztat és széttnyomta a hengerfej tömítést. Nagyon jó autók én csak ajánlani tudom.
2012. máj. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!