2001-es 87-ezret futot Daewoo matizal 0.8 50hp 1250km-es út Görög ország ráadásul hegyekbe beválalnád?
4 személlyel én sem merném bevállalni. Kettővel igen, ha előtte már nálam lenne a kocsi egy ideje és ismerném a gyengéit.
Persze meg lehet próbálni, de csak ha jó állapotban van, főleg a fékek. Mert ha fel nem mész mert nincs ereje a kocsinak, az egy dolog. De ha felértél és lefelé nem tudsz megállni az sokkal rosszabb.
Ugorjatok ki négyen Visegrádra (vagy tetszőleges helyre), próbáljátok ki a szerpentint felfelé, utána lefelé. Valamiféle képet kaphattok arról hogy milyen lesz az a párszáz kilométer...
Mi négyen lementünk Görögországba 1.4-es kombi F Astrával 10 évvel ezelőtt, 2 felnőtt, 2 gyerek és rogyásig rakva kempingfelszereléssel. és nem csak északra, hanem (néhány sarokpontot említve) Katerini - Athén - Kalamata - Patras vonalon végigkempingeztük az országukat.
Az az autó elég volt, mondjuk már majdnem a duplája annak a kis motornak lökettérfogatra..
A motor kibírná. Más kérdés, hogy ilyen apró kocsival érdemes e elindulni ilyen hosszú távra. Ha Ti Liliputban éltek akkor bátran nekivághattok. Ha átlagos méretű felnőttek + cuccok is vannak a fedélzeten akkor nagy kaland, de inkább bosszúság mint élmény - szerintem.
Én nem vállalnám be, ilyen apró kocsival még egy Budapest - Miskolc is kihívás ( elgémberedek ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!