Deniel7 kérdése:
Mennyivel mehetek autópályán utánfutóval? Lesz rajta 2 motor is, ha az befolyásolja.
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 00:02
2/5 anonim válasza:
Én olyan 150-160 környékén szoktam menni 3 bicikli a tetőn, kocsi fullon csomagokkal és utánfutón 2 sport motor. :)
Persze van lézerdetektor a kocsiban.
Amúgy hivatalból csak 80-al lehet :(
3/5 anonim válasza:
Ezzel a 150-160-nal csak annyi a gond, ha egyszer vészfékezni kell, akkor csúnyán rábaxol.
4/5 anonim válasza:
Igen ezen már én is gondolkodtam, de végül is a helyzetet felmérve, nem találtam vészesnek. Az közrejátszik, hogy én szoktam és szeretek követési távolságot tartani, talán ez a legfontosabb, a következő, hogy fékezett utánfutóról van szó, a harmadik, hogy nem egy gyári széria autóm van, hanem egy komoly fékrendszer van alatta.
De valóban széria autóval nem javaslom ezt a tempót, szerintem 110-120-al nyugodtan lehet poroszkálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!