Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt M-es jogsim, most tettem...

Volt M-es jogsim, most tettem le a B-set. A motorjogsik hogy vannak? Melyiket érdemes letennem?

Figyelt kérdés

2012. máj. 3. 20:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ó, én szerelmes vagyok az MZ-kbe, "majd ha nékem sok pénzem lesz" fenntartani meg szépítgetni, akkor veszek egyet csinosítgatni. :D
2012. máj. 3. 21:53
 12/17 anonim ***** válasza:

MZ? Fújj. Volt 3 is, mivel nem volt más alternatíva 14-16évesen, egy katasztrófa volt. Többet szereltem mint mentem vele, állandóan paranormális jelenségeket produkált, a legszarabb helyeken robbant le , állandóan gond volt vele. Pedig flott állapotúak voltak, megkapták a karbantartást is, de megutáltam őket. A vicc az hogy az volt a legmegbízhatóbb amelyiket én építettem át enduróvá, azzal lehetett akár 3órát is motorozni lerohadás nélkül.

Mondjuk mikor ment akkor élmény volt, de inkább nem ment.

Egyébként az MZ-től elvonatkoztatva egyre több rendszámos 125-ös van, beindult most a piacuk.

2012. máj. 3. 22:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényege a szocimotoroknak, ez egy plusz adrenalinlöket, hogy nem tudhatod mikor robban le. :D Volt már, hogy eltört a lánckerék hajtótengely simsonon az erdő közepén, tiszta sár volt minden, traktorral kellett hazavinni. Azóta mindig nagyon izgulok ha távolabbra megyék. :DD
2012. máj. 3. 22:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Tudom, egy ideig élmény volt, utána nyűg. :D

Valahogy a 450-es Husabergemet jobban szeretem, pl mert tudom hogy nem a 150 méteres 30fokos lejtő közepén fog megállni mert fals levegőt szívott.

Így huszonévesen azért többet számít már a biztonság meg az hogy tudod hogy nem a gép miatt fogod magad összetörni, majd rájössz. :)

2012. máj. 3. 22:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Már én is unom kicsit a szerelést, nem lehet normális berúgótengelyt kapni, az elsőt eltörtem, a második olyan szar volt, hogy lekoptak a fogak róla, a harmadik elgörbült, most tegnap tettem bele egy másikat, ha azzal is lesz valami, hozzávágom az eladóhoz. :D
2012. máj. 3. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerezz egy megfelelő edzett acélrudat és gyártasd le egy esztergályossal, nem a legolcsóbb de örökös. :D
2012. máj. 3. 22:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Tényleg, van is közeli CNC-s ismerősöm!
2012. máj. 3. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!