Volt M-es jogsim, most tettem le a B-set. A motorjogsik hogy vannak? Melyiket érdemes letennem?
MZ? Fújj. Volt 3 is, mivel nem volt más alternatíva 14-16évesen, egy katasztrófa volt. Többet szereltem mint mentem vele, állandóan paranormális jelenségeket produkált, a legszarabb helyeken robbant le , állandóan gond volt vele. Pedig flott állapotúak voltak, megkapták a karbantartást is, de megutáltam őket. A vicc az hogy az volt a legmegbízhatóbb amelyiket én építettem át enduróvá, azzal lehetett akár 3órát is motorozni lerohadás nélkül.
Mondjuk mikor ment akkor élmény volt, de inkább nem ment.
Egyébként az MZ-től elvonatkoztatva egyre több rendszámos 125-ös van, beindult most a piacuk.
Tudom, egy ideig élmény volt, utána nyűg. :D
Valahogy a 450-es Husabergemet jobban szeretem, pl mert tudom hogy nem a 150 méteres 30fokos lejtő közepén fog megállni mert fals levegőt szívott.
Így huszonévesen azért többet számít már a biztonság meg az hogy tudod hogy nem a gép miatt fogod magad összetörni, majd rájössz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!