Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy suzuki swift sedan 1.3...

Egy suzuki swift sedan 1.3 GLX Manager autón mit érdemes cserélni 12 év és 130e km után?

Figyelt kérdés
2000-be vásároltam az autót és amennyire engedte a pénztárcám úgy karban is tartottam. De már egy ideje gondolkodok rajta hogy mélyebben kéne szervizelni de szervizbe nem akarom vinni mert egyik fiam ért az autókhoz és megcsinál nekem mindent így jóval olcsóbb lenne minden mint hogy bevigyem valahova de mielőtt nekiállnánk bárminek nem tudom miket kéne átnézni. Nem ilyenekre gondolok hogy gyertya, égszíj és az ilyen alapvető dolgok, az összes szíj és gyertya fél éve volt cserélve gondolom azt még nem kell. Szóval miket kéne átnézni?
2012. máj. 2. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Fékfolyadék ,hűtőfolyadék, váltó olaj cserét lehetne csinálni. Gondolom a motorolaj, fékbetét, vezérműszíj és feszítő görgők cserélve voltak mindig időben.
2012. máj. 2. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Esetleg még fékbetéteket cserélhetnél. De ha a kopásjelző még nem csikorog akkor lehet, hogy még azt is fölösleges. Vagy féltengelyt, ezek a csodálatos Magyar utak szeretik gyorsan megenni, de ha kanyarokban nem kopog, akkor még azt is fölösleges. A féltengely védő gumi harangokat viszont feltétlenül ellenőrizd! Ha sérülés van rajta azonnal cseréld le!
2012. máj. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!