Mit érdemes cserélni, karbantartani egy frissen vásárolt Trabant 601-esen?
Amíg nem romlik addig semmit. :)
Motorolaj ugye nincs, váltóban megnézheted van-e elég.
A keverék arányára figyelj, ha egyéb hiba adódna észreveszed úgyis. Nincsenek olyan rejtett funkciók, aminek a hibái később derülnek ki: a motor jár, váltó működik, világítás működik, ablaktörlő megy, be lehet zárni a "nyílászárókat", van fékhatás - ezeken kívül mást nem is nagyon lehet ellenőrizni. :)
Egyébként éppen ezért megbízható, mert egyszerű mint a faék. Nem fog besülni a turbó, meghalni a fedélzeti számítógép vagy elolvadni az elektromos ablakemelő kapcsolója..
Egyébként ha pontosabbakat akarsz tudni, akkor keress egy márkaklubot vagy valami hasonlót. Nekem csak annyi közöm van a Trabikhoz, hogy 4ütemen tanultam vezetni + jártam vele egy darabig. :)
Egyébként a miénken anno a szélvédő tetejénél akart beázni, de ez az előző tulaj ügyes kezének munkája miatt volt, pár perc alatt kijavítottam egy kis tömítőpasztával.
A gumikat lenne érdemes megnézned vásárláskor, ha vacakok, akkor érdemes gyorsan cserélni. Szerintem nincs aki azt mondaná, hogy ott kell spórolni. Az a négytenyérnyi felület jópár gondot megelőzhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!