Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit érdemes cserélni, karbanta...

Mit érdemes cserélni, karbantartani egy frissen vásárolt Trabant 601-esen?

Figyelt kérdés
Trabant 601 vásárlásában gondolkozom de jó lenne tudnom, hogy mi vár még rám miután megszereztem az autót. Viszonylag jó állapotú az autó tehát különösen nincs semmi baja.
2011. jún. 14. 17:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
gondolkodtam Ladán is de az túl nagy nekem és úgyhallottam sokat fogyaszt..
2011. jún. 15. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül fogyaszt többet, kétszer annyi henger, kétszer annyi köbcenti, kb. kétszer akkora teljesítmény (az ezerkettes asszem 62 ló volt gyárilag, a Trabi huszonvalamennyi). Én azt mondanám hogy biztonságban sincs eltérés, mert amennyivel erősebb egy Lada kasztnija, annyival könnyebben véded ki az elsőkerékhajtású Trabival a hibákat. Igaz elég gyakorlással lehet nagyon látványosan közlekedni egy Ladával..

Viszont a 2T kevesebb törődést igényel, ott például sose lesz gondod a szelephézagra.. :)

2011. jún. 15. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jó választás a trabant. A sok idióta meg had vegye az új nyugati nylon autókat :) A Trabi 10év után is minimum a vételárát megfogja érni,de nagyon valószinü,hogy sokkal többett is.

Az új autó amire kivan teljesen fizetve,a vételára 10-20%-át éri csak.

2011. jún. 16. 13:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Hasonló véleményen vagyok én is :)
2011. jún. 16. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!