1999es suzuki 600as gsx-r vagy 2005ös hyosung gt 600 r? melyiket érdemes venni, és miért? Előnyei, hátrányai?
Nem megbízhatatlan. Elég jó. Van olyan mint egy Suzuki. A Naked SV-re hajazó modell kb ugyanaz is, csak kis eltérés van köztük. Valahol olvastam, hogy a Suzukival dolgoztak együtt ezek az emberek akik most a Hyosungot tervezik stb.
"A legfrissebb német tesztek szerint a 2012-es injektoros 650-es Hyosungok felértek a nagy testvér és a bázis modell,
a Suzuki SV650 minőségi szintjére, de mégis egyéni stílusúak maradtak. "
"A gyerekbetegségek elmúltak, a Hyosung felnőtt, de az ára nem nőtt vele együtt, a legjobb ár-érték arányú új motor a piacon."
Én bevállalnám szíves örömest a Hyo-t :)
A gsxr mellett szól h el tudod adni.a Hyót nem.azért ennyi az ára.
a gsxr sor4es motor 18ezret is pörög = használtban ált szarrá vannak hajtva,féldöglötten adják el.
a hyónak vannak gondjai:1 -szarfosokádék generátor-szervizeléskor cseréltesd le egy normálisra a feszszabályzóval együtt.
2: a szürke vázasakra jellemző a szelepszárszakadás -garanciában cserélik kortól függetlenül.
a gt650r V-motor ami 11ezernél leszabályoz,nehezebb megölni elvileg.én a hyót venném(van is egy GT650em különben,jövőre veszek egy sor4est ezt pedig megörökli a barátnőm).
Am a hyo ugyan az kb mint a suzuki SV650.A suzuki és a hyosung tulajdonosa ugyanaz a S&T társaság.
Még annyi h a koreai nem kínai!a Hyosunk a koreai rendőrség hivatalos beszállítója.egyátalán nem rossz motor,csak nincs reklámozva -szar a hazai márkaképviselet hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!