Te mire esküdnél? Mercedes, BMW, vagy Audi? 2008-tól gyártottakra gondolok.
nem rossz , az én favoritom Cat 320Dl
de vele nyomom http://www.youtube.com/watch?v=ykle-Ft3YRE
Az szép!:D Egyszer elmentem off roadozni a családdal és nem tudtam, hogy előtte éjjel ott esett az eső. jó meredek hegyen ment az "út" oldalazva és egyszer csak vége lett. MEgálltam, de nem tudtam mozdulni elkezdtem lecsúszni oldalazva a kocsival, kb. 200m-re szakadék.Egy fa megfogott minket. nem tudtam kiszedni a kocsit,de másik 2 terepjáró együttesen sem. Másnap egy ilyen munkagép húzott ki úgy, hogy először Ő is lecsúszott, majd a kanállal lebontotta a fél hegyet, visszahúzta magát majd utána engem is kihúzott szerencsére:D
kb 2 órás művelet volt, és csak egy 5000-est kért a srác nagyon rendes volt, utána vittem neki egy kis disznótoros kaját,annak jobban örült mint a pénznek.
4runner 3.0TDI.Nagyon szerettük!Teleraktuk fával, növényekkel meg beleültünk 4-en és csak úgy repültünk a földutakon az erdőben:D
Meg volt emelve, és nagyobb kerekek voltak rajta, meg MT gumik.Az egyetlen baja az volt, hogy autómata váltós volt.
Ha egy napi üzemanyag mennyiségedért odaküldök valakit tartállyal "véletlenül"elfolyik a gépből az anyag?XD
Jól jönne 100liter:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!