Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te mire esküdnél? Mercedes,...

Te mire esküdnél? Mercedes, BMW, vagy Audi? 2008-tól gyártottakra gondolok.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 15. 18:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
535 öst meg mi a fenének chippeltetni ?így is 300 hp akkor 545 kellet volna venned! ha igaz a sztorid ha nem :)
2012. ápr. 20. 19:46
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Mert én ilyen állat vagyok:)

Egyébként meg véletlenül került hozzám, mert megszorult egy barátom én meg kisegítettem egy kis tőkével, és gondoltam már lúd, legyen kövér!

2012. ápr. 20. 20:08
 13/31 anonim ***** válasza:
és azt lehet tudni hány évesen megy ilyen jól a "szekér"?
2012. ápr. 21. 10:00
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Januárban múltam 32. De mi köze ennek a kérdéshez?

Egyébként meg autókat hoztam be Németországból már huszonévesen(Innét a sok autó,zömét eladtam gyorsan, de volt olyan ami rajtam maradt pár hónapig). Kint végeztem általános iskolától a főiskoláig.

Az 535d-t pedig 5 millió forintért vettem, ami szerintem nem egy nagy tőke..

Látom megint feltámadt a Magyar mentalitás:D

2012. ápr. 21. 14:29
 15/31 anonim ***** válasza:

én azt hittem valami milliárdos vagy :) a kort azért kérdeztem hogy egy jólétbe született kancsó vagy vagy más

én 21 vagyok keményen nyomom a melót hogy a francia verdámat idővel egy német csodára cseréljem.

2012. ápr. 21. 20:00
 16/31 anonim ***** válasza:
77%

Ami azt illeti nem születtem rossz helyre, de azon kívül, hogy az iskoláztatásomat fizették másra nem igazán számíthattam. Én is sokat dolgoztam és hidd el meg lesz az eredménye!

Minek akarsz egy jó kis franciát németre cserélni? Tesómnak új Renault Megané-ja van, szerintem szuper kis kocsi!

2012. ápr. 21. 20:12
 17/31 anonim ***** válasza:
jó szeretem a pugeot-om de egy 320d vagy a4 csöppet jobb :)
2012. ápr. 22. 11:36
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

csak annyival jobb, mint amennyivel szűkebbre kell húzni érte a nadrágszíjat:)

A peugeot-nak gyönyörű színük van, mindig is irigyeltem!Szerintem a mai Mo.-i helyzetben legyél boldog, hogy van autód és fent tudod tartani,meg tankolni ez a fincsi kis üz.a. ár mellett!:)

Egyébként én amiért meg voltam hülyülve az a Renault Master, mindenáron olyat akartam, de azért nem cseréltem le a BMW-t egy masterre,bár nagyon jó vezetni,meg megy is és belefér a biciklik,motorok minden ami egy családi nyaralásra kell nem mint a BMW-be :D

utolsó előtti voltam,megint!

2012. ápr. 22. 14:58
 19/31 anonim ***** válasza:
hát fura szerelmed volt Renault Master :D , én a melómból adódóan a német autókon kívül az építőipari gépekért élek halok.
2012. ápr. 22. 17:34
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Fendt 936 Vario :D Top favorite!

Master dupla hátsó kerék, hosszitott kivitel és a 150le-s dci motorral.Azért az nem rossz!:)

2012. ápr. 22. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!