Ford Mondeo 2. 0 TDCi Zetec 2008 vagy MAZDA Mazda6 2. 0d TS 2008 esetleg PEUGEOT 407 2. 0 HDi 2008-as autó a jobb?
Figyelt kérdés
Segítsetek abban hogy melyik a megbízhatóbb esetleg tapasztalat,vagy weboldal is jól jönne teszt szempontjából.2012. márc. 31. 01:12
1/15 anonim válasza:
Én a Fordot mondanám, legnagyobb hely abban van, neki van a legjobb futóműve és kormányműve --> vezetési élmény
Továbbá szerintem az a legszebb...
2/15 anonim válasza:
Mazdával vigyázz,mert bár ugyanazok az alkatrészek szoktak benne ledögleni,mint minden más hasonló autóban és mégcsak nem is gyakrabban ,de minden csere horror áron van . Pont egy barátomnak kettös tömegű lendkerék tört el , 240e Ft volt csak az alkatrész . Ford és Peugeot is produkálhatja ezt a hibát ,éppen csak fele áron javitható . Egyébként szerintem is a Ford
4/15 anonim válasza:
A 3 közül egyértelműen a....Renault Lagunát érdemes megvenni! Olvass csak utána népítéleten, a felsoroltak közül messze azt dícsérik legjobban, és ár-érték arányban verhetetlen. Hiába tartják jobbnak a mazdát, ha közel 1 millával többet kell adni egy hasonló állapotú darabért.
5/15 anonim válasza:
A Fordot meg a Pözsót ugyanaz a motor hajtja...innentől kezdve eldöntöd, hogy veszel egy Pözsó motoros Fordot, vagy egy Pözsó motoros Pözsót.
6/15 anonim válasza:
Nem ugyanaz a motor,csak ugyanaz a common rail technologia - viszont a mazdaban is ugynailyen van :)
7/15 anonim válasza:
Konkrétan ugyanaz a motor. Ne állíts valótlan dolgokat.
8/15 anonim válasza:
nem ugyanaz a motor van bennük...
9/15 anonim válasza:
Ezek szerint akkor a Fiesta 1.4-ese, és a Focus 1.6-osa sem Pözsó motor?
10/15 anonim válasza:
nem hát! nem tudom melyik "agyoniskolázott" terjeszt ekkora baromságokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!