Mi a különbség a mercedes w124 és az e124 között?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 00:03
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok nagy mercis, de úgy tudom, hogy a W124-es legutolsó kiadását már E-klasse megjelöléssel adták ki, nem sokban különbözik a W124-től, de azért látszik rajta.
Más a csomgtartó fedél, és a hűtőrács is más alakú rajtuk. Ezután jöttek ki a kereklámpás "E" tipusok.
3/4 anonim válasza:
Az a különbség, hogy e124 nincs, W124 pedig van, ami típuskód. Később E osztály lett, de a típuskód maradt w124 1995-ig, aztán jött a W210 (pápaszemes). Az E-betűt pedig a motorkód követi, pl. E320.
4/4 anonim válasza:
A W124 1993-95 közti modelljei kaptak "E" jelölést.
Kisebb a hűtőmaszk,a csomagtartó fedélen a rendszám felett krómozott díszcsík található és zömmel "bicskakulcsos" vagyis infrás nyitásúak.
Szerintem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!