Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség köztük?

Mi a különbség köztük?

Figyelt kérdés

golf 2 1.6 (C) turbo

golf 2 1.6 GTD

golf 2 1.6 turbo GL

azt néztem, hogy mindeggyik 69 Le-ös és köbcentire is ugyan azok.

2012. ápr. 2. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Felszereltség központizár, fordulatszámmérő és ilyenek... Gtd a legjobb!
2012. ápr. 2. 14:35
 2/4 A kérdező kommentje:
esetleg szervo melyikbe van illetve, hogy vannak sorba?
2012. ápr. 2. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Sztem c turbo,Gl, és Gtd passzolom melyikbe van mert lehet raktak bele utólag nekem volt 1golfom meg 1 jettám egyikbe se volt szervo az újabbakba van sztem 90es körüliekbe!
2012. ápr. 2. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Furcsa dolgokat írtál..:D

Eleve C és,CL és GL-ből nincs turbós változat.

A turbósok a GTI(benzin) és GTD(dízel)verziók.

A C verzió a legpuritánabb,sokszor csak egy Km óra van benne,se középbox,se visszapillantó,se térképzseb az ajtón.

A CL már már valamivel jobban felszerelt,pl.térképzseb,középbox,óra vagy fordulatszámmérő,jobb oldali visszapillantó tükör és már

rendelhető metálfényben.

A GL kb ugyanaz mint a CL,de itt már lehet kérni plusz felszereltséget,pl szervokormányt,automata váltót stb,a műszerfal már nem rideg műanyag hanem puha alá bélelt anyagú,az ablakokon kívülről króm díszlécek vannak,a csomagtartó plüss borítású,a belső mennyezet kapaszkodók rugósak,továbbá rendelhető tolótető.

A GTI,GTD,GTX(turbos verziók)felszereltségre megegyeznek a CL vagy GL verziókkal,itt csak már motorteljesítményben van elérés,mert itt vegyesen kapható nagyon puritán turbós,de fullosan felszerelt turbós verzió is.

2012. ápr. 19. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!