A biztonsági öv szigorú használatát helyesnek tartod-e balesetveszély megelőzésére?
Figyelt kérdés
vagy legtöbbször az okoz problémát....jobb lenne ha mindenki saját felelőségére nem használja a biztonsági övet?!2012. ápr. 15. 13:46
12/26 anonim válasza:
Na mondok én valamit! Hibázok közúton, és az én hibámból megsérül a szembejövő, esetleg meghal, nem volt bekötve a biztonsági öve. Bekötött övvel valószínűleg túlélte volna!
Még mindig úgy érzed, hogy csak a te életed, és te döntöd el, hogy mit csinálsz vele? A másik bűnhődjön azért egy életen át, mert pont egy barommal sikerült összeütköznie?
13/26 anonim válasza:
Ezt most komolyan írtad?Ennyi baromságot összehordani.
14/26 anonim válasza:
Tehát ha jól értettem,azért kössem be magam,hogy ha jön egy figyelmetlen f@szkalap(mondjuk te), frontálisan nekem jössz és én meg pusztulok,neked ne legyen rossz és lelki ismeret furdalásod.Érdekes megközelítése a dolognak....
15/26 anonim válasza:
Akkor próbálok kicsit számodra elfogadhatóbban fogalmazni, mert úgy látom, a felfogás gondot okoz.
Esetlegesen te hibázol, és a szembejövő meghal, mert nem volt bekötve, egyébként megúszta volna. Te szeretnél csakis azért bűnhődni mert az az idióta nem volt képes bekötni magát? Ja bocsi...ezért nem kötöd be magad, hogy te is meghalj. Értem a logikádat most már.
16/26 anonim válasza:
Csak azért mert te nem kötöd be magad de az utasodtól elvárod hogy bekösse magát,némi ellentmondást érzek a dologban.
17/26 anonim válasza:
Az utas élete a sofőr kezében van,de ha nem akarja bekötni magát azért nem erőltetem.Saját felelőssége mindenkinek,hogy vállalja a kockázatot vagy sem.
18/26 anonim válasza:
Pont ez az, hogy nem csak a saját felelőssége! Ha az utasod nem köti be magát, és ezáltal meghal, ki megy börtönbe? Talán ő? Lószart...te mész börtönbe!
19/26 anonim válasza:
Nézzél utána picit a dolgoknak.Az utast büntetik meg,ha nem köti be magát nem a sofőrt.Csak a 18 éven aluli utasért felel.
20/26 anonim válasza:
Tehát akkor ha a törvények szerint ő a felelős, innentől kezdve én nyugodtan alhatok, ha az én autómban hal meg. Köszönjük emese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!