A biztonsági öv szigorú használatát helyesnek tartod-e balesetveszély megelőzésére?
Figyelt kérdés
vagy legtöbbször az okoz problémát....jobb lenne ha mindenki saját felelőségére nem használja a biztonsági övet?!2012. ápr. 15. 13:46
2/26 anonim válasza:
Én helyesnek tartom. A hárompontos öv - főleg, ha automata - nem tökéletes, sok hiányossága van, de még így is a legegyszerűbb, legmegbízhatóbb eszköz a baleseti sérülések csökkentésére. Van, hogy problémát okoz, de sokkal többször használ, mint árt.
3/26 anonim válasza:
Én olyan szabályt tartanék jónak ami szerint városban nem kötelező a használata, városon kívül viszont igen.
4/26 anonim válasza:
Nekem szerencsére még nem volt rá szükségem élesben. De alap, hogy ha autóba ülök, akár utasként, akár én vezetek, bekötöm magam. Tudatosan nem is szoktam rá figyelni, automatikusan csinálom megszokásból.
5/26 A kérdező kommentje:
mi is bekössük magunkat! az az első...
2012. ápr. 15. 14:18
6/26 anonim válasza:
Nekem is az életemet mentette meg ha nem lettem volna bekötve kirepültem volna a kocsiból nagy valószínűséggel!Szerintem olyan 10 esetből legalább 8-szor a bekötött öv életet ment,van persze olyan is hogy az öl meg vagy sebesít meg de ez azért ritkább.
7/26 anonim válasza:
Hülye aki szerint nem kell mindig minden körülmények között bekötni.
8/26 A kérdező kommentje:
hasznosat adtam kedves utolsó de azért annyira nem értek egyet hogy hogy az illető akkor már hülye is...
2012. ápr. 15. 15:40
9/26 anonim válasza:
Én szeretném saját magam eldönteni,hogy vállalom e a kockázatot és bekötöm magam vagy sem.A saját életem,azt csinálok vele amit akarok. Ennyi erővel nem engedném a motorosokat közútra,mert a motoron nincs biztonsági őv.A motoros is vállalja a kockázatot mikor nyeregbe pattan,szeretném én is saját magam eldönteni,hogy kockáztatok e.Persze azutasomtól elvárom,hogy kösse be magát,mert az ő élete a sofőr kezében van.
10/26 anonim válasza:
Utolsó nem érzed kicsit álszentnek magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!