Hogyan kell beírni a biztonsági kódot a rádióba?
Figyelt kérdés
Opel Combo típusú autónk van, beépített rádióval. Akkumlátort kellett a kocsiba cserélni és ennek következtében a rádió valamiért kéri a biztonsági kódot, de fogalmam sincs, hogy hogyan kell beírni. Nyomkodtam rajta minden gombot, de semmi. A kód meg van csak beütni nem tudom.2012. febr. 23. 08:56
1/8 anonim válasza:
Inkább a rádió tipusa kellene, nem az autóé, akkor talán tudnánk segíteni. Ugyanis ahány rádiótípus(gyártó) annyi szokás!
2/8 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy milyen típus. És most a férjemnél van az autó, úgyhogy meg se tudom nézni. Azért köszi!
2012. febr. 23. 09:48
3/8 anonim válasza:
vannak a számgombok, ott értelemszerűen az első gomb jelöli a kód első számát. tehát ha az első szám egy 3-as, akkor addig nyomod az egyes gombot, amig a képernyőn egy 3as szám nem jelenik meg.. érthető ugye?
4/8 Napkiraly válasza:
AS + bekapcsoló gomb egyidőben röviden amíg bekapcsol (gyári blaunál). Az 1-2-3-4 gombokkal tudod beütni a kódot
5/8 anonim válasza:
"(gyári blaunál)"
Van nem gyári blau is?
6/8 Napkiraly válasza:
úgy értem amit gyárilag beleraknak blaupunktot, mert van olyan blaupunkt is, amit utólag raksz az opelbe, beépítőkerettel, ha így jobb, tessék
7/8 anonim válasza:
Napkirálynak:
Azonos gyártmányú készülékeknek azonos módon megy a kódolása. Ez a saját szakmai tapasztalatom!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Sikerült!
2012. febr. 26. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!