Van egy 2000-es évjáratú skoda fabiám. (1.4 MPI) Az a baj hogy letörött a külső (biztonsági) motorháztető nyitó kar. Hogy tudom kinyitni a motorháztetőt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 14:53
1/6 anonim válasza:
Drótkampóval talán kinyithatod...
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértetted.
A kar nem tőből hanem a hűtőrácsnál tört le.
Azért kösz
2011. dec. 24. 10:14
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg Te értetted félre.
Drótkampóval benyúlva (akár a hűtőrácson át,akár a géptető széle alá erőltetve,esetleg alulról a motortéren át) félre húzhatod azt a rugós fület ami akadályozza a kinyílást.
Nem lesz egyszerű dolog,sok türelem és ügyes kéz kell hozzá,a PAJZS-technológia is ezen alapul.
Boldog Karácsonyt!
4/6 anonim válasza:
Ha nem tőből tört le, akkor egy fogóval is meg lehet fogni és úgy nyitni!
Bár aki letör egy ilyen dolgot az más bénaságokra is képes!
:D
5/6 anonim válasza:
"Szerintem félreértetted.
A kar nem tőből hanem a hűtőrácsnál tört le."
És ezt honnan kellett volna megtudni? Miért nem az ezotéria rovatba írtad a kérdést?
Miért nem áramot vezet az ilyen autó helyett?
6/6 A kérdező kommentje:
Feltehetem ha akarod:)
2011. dec. 25. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!