Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » (széria simson) megéri-e...

(széria simson) megéri-e keverni benzinnel az etanol-t 50-50 a motorba vagy úgyse jönnék ki olcsóbban?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Nemigazán, és az etanol szétrágná a benzincsöved.
2012. ápr. 11. 13:01
 2/9 A kérdező kommentje:

meg a szimeringeket és a tömítéseket is....

azért keverném hátha úgy nem enné meg olyan gyorsan

2012. ápr. 11. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Dehogy eszi meg a benzincsövet meg a szimeringeket =D . Nem tudom ki találta ki vagy ki terjeszti ezt a marhaságot de ez egy nagy hülyeség. babettámba 2 éve használok etanolt de még egy darab szimeringet ,benzincsövet sem kellett cserélnem és a motor széria ! Annyi hogy tudni kell az olajat elkeverni benne :)
2012. ápr. 11. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Míg 3 liter benzin ára körülbelül 1400ft addíg a 3 liter etanol megvan egy 1000ből maximum.
2012. ápr. 11. 21:13
 5/9 A kérdező kommentje:

akkor úgy mondom h a szimering kikeményedik tőle!

mennyibe keverted az olajat?

2012. ápr. 12. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmi bajom nincs még a szimeringekkel,ugyan az a rugalmassága :) . 3 liter benzinhez szoktam tenni 1-2dl olajat attól függ,most pontosan nem tudom mekkora űrtartalmú a mérőüveget még mikor kimértem benne a vizet akkor tudtam de ha gondolod kimérem ismét és leírom hogy mennyi az olaj. Úgy csináld hogy 2-3 dl benzinben keverd fel az olajat egy üvegben majd öntsd a tankba és erre öntsd rá az etanolt,soha nem fog kiválni belőle az olaj,majd lötyköld össze
2012. ápr. 12. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:
kössz! majd kipróbálom
2012. ápr. 13. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem keményedik ki, könyörgöm, hagyjátok már abba... Ami a műanyagoknak káros, az a metanol, az utángyártott gumialkatrészek, benzincsövek, stb. pedig nem benzinállóak (magyarul sz@r anyagból vannak), szóval a sima benzin is szétporlasztja őket!
2012. máj. 22. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom az etanolt miért fikázzák. Most az etanol után benzint tettem a motorba hát mit ne mondjak nem nagyon akar menni a motor pedíg utánaállítottam a karbit ahogy kell.Arról meg annyit hogy az olaj nem oldódik fel az etanolba ,még a műanyag szürke kanna se fehéredik ki tőle tehát ezek szerint semmi féle anyagot nem fog megkezdeni ;)
2012. máj. 23. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!