Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó lökhárítóját...

Milyen autó lökhárítóját szokták felrakni Ladákra?

Figyelt kérdés

Úgyértem tuningként, melyik autóé passzol szélességben?

Pl.: [link]

2012. ápr. 7. 08:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Végülis van benne valami, de én nem rég műszakiztattam és CSAK a kormányművet a féket meg hogy nincs e az alja szarrá rohadva azt nézték meg semmi mást és átment.
2012. ápr. 9. 08:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Na most ha aztat a dolgot veszed,hogy a mai autókon lecserélik a gyári lökősöket legalább 1,5szer akkorára (tuning lökősre) és nekik nem szólnak a rendőrök akkor neked sem fognak szólni ha teszel rá egy első lökőst. VFTS szettér már szólhatnak és vizsgán tuti nem fog átmenni ha nincs róla papír mert az meghaladja a megengedett oldalankénti 5 vagy 10%-ot. Ha meg rápakolod a gyári cuccokra a sport lökőst az meg csak egy felesleges súlytöbblet ami lassítja az autód és levesz az érezhető teljesítményből.Szerintem egy frankón lepucolt lada gyári lökősökkel jobban mutat mint egy spoilerezett lada :) . Emblémákat eltünteted,díszléceket leveszed stb. Itt szemezgethetsz ,mi szem szájnak ingere :) : [link] jobb oldalt találhatóak a márkatípusai abban is több csoport van. Rányomsz valamelyik verdára majd a nyg kép melletti 3 menü legutolsóját választ ott vannak az átalakításokról képek majd minden szöveg alatt egy rákattintható menü van számmal ott tudod őket megnézni :)
2012. ápr. 9. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!