Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó lökhárítóját...

Milyen autó lökhárítóját szokták felrakni Ladákra?

Figyelt kérdés

Úgyértem tuningként, melyik autóé passzol szélességben?

Pl.: [link]

2012. ápr. 7. 08:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Bármelyiké rászabható csak egy jó kezű műanyaghegesztő kell hozzá.

Az 1200-re egy időben nem hogy mást raktak hanem leszerelték mindkettőt - kimondottan jól nézett ki!

:D

2012. ápr. 7. 09:31
 2/22 anonim ***** válasza:
A képen egy egyedileg alakított lökhárító van: valami műanyagalapra egy RS2 beömlősort dolgoztak rá. Egyébként nem nagyon szoktak készen átvenni más autóról lökhárítót, mert nem illeszkedik rá egyik "nyugati" típusé sem szépen. Vagy leszerelik (ez a leggyakoribb, "mer' attól jó rallisan néz ki"), vagy elöl tesznek a helyére köténylemezt légbeömlőkkel ("mer' a véeftéjesen is ojan vót', oszt' hűti a féket meg növelli a leszorítóerőt!"), esetleg össze-vissza cserélgetik (láttam már 21061-re felapplikált 2107 lökhárítót, "mer' az jól néz ki").
2012. ápr. 7. 10:56
 3/22 anonim ***** válasza:
A spoiler minden autón egy felesleges súlytöbblet! Én a ladámra nem tennék rá ilyeneket
2012. ápr. 7. 11:10
 4/22 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges más autó lökhárítóját vagy spoilert tenni a Ladára. Szerintem nagyon csúnya lesz tőle. A 2107-es a sajátjával néz ki jól. Max. le lehet fújni színre.
2012. ápr. 7. 11:43
 5/22 A kérdező kommentje:
Nekem egy 2105 van és a lökös elgörbült rajta, az előző tulaj koccant vele. Utcai sport stílusban alakítgatom át, persze semmi komoly. A lökhárítókat ha leveszem össze-vissza törik egy koccanástól is, de ami inkább nyomós indok ott hagyni, hogy megbüntetnek érte ha nincs fenn a lökös. Nem Vilnius-i autót akarok építeni csak kicsinosítani ezt az orosz csodát, szerintem egy szép lökös nagyon feldobná.
2012. ápr. 7. 12:24
 6/22 A kérdező kommentje:
tényleg RS2 :) de a Ladán joban mutat :D
2012. ápr. 7. 12:25
 7/22 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy valóban RS2-ről származik az alsó idom (ahhoz azért túl drága, hogy Ladára szereljék). De akkoriban divat lett belőle, ezért mindenféle autón volt. Nagyon jól mutattak mögötte a lökhárítótartók és a köténylemezek (mert hűtő nem nagyon jutott mögé).

Egyedileg lehetne műanyagossal gyártatni lökhárítót, de azzal meg az a baj, hogy ugyanolyan könnyen sérül, mint a gyári, csak nincs hozzá cseredarab. A 2107 nagy műanyagtömbje viszont egész jól viseli az igénybevételt, nagyobb pofonoktól meghajlik rajta a díszléc, de elérhető áron lehet szerezni újat. Esetleg ha nem tetszik, át lehet alakíttatni ügyes kezű műanyagossal. Nagy előnye ugyanis, hogy egy az egyben illeszkedik a 2105-re, ezért nem kell bűvészkedni a lökhárítótartó kialakításával.

2012. ápr. 7. 12:50
 8/22 A kérdező kommentje:
hát.. igazad van :/ persze alap dolog hogyha már egy egyedi lökösöm van akkor nagyon vigyázok az autóra de balesetek történnek... aztán ha összetöri valaki akkor ablakon kidobott pénz... Nem tudjátok, hol lehet kapni anyagokat lökhárító készítéséhez? Egyszer láéttam valami műgyanta meg valamilyen fehér háló keveréket amit formára hajtogattak és megkeményedett majd felszerelték az autóra.. Úgy nézett ki, mint a kevlár
2012. ápr. 7. 12:55
 9/22 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el, rögtön okosabb leszel:

[link]

Kell hozzá műgyanta, üvegszálas paplan, kézügyesség, jól szellőző műhely és némi szabadidő.

2012. ápr. 7. 13:01
 10/22 A kérdező kommentje:
örök hálám :)
2012. ápr. 7. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!