Milyen autó lökhárítóját szokták felrakni Ladákra?
2012. ápr. 7. 08:10
11/22 anonim válasza:
Én ha Ladám lenne akkor már a vfts lökhárítókat meg spoilert tennék rá.
12/22 A kérdező kommentje:
meg vinnéd kpm vizsgára százezrekért az átalakítások miatt
2012. ápr. 7. 21:00
13/22 anonim válasza:
Pedig bizony a Ladákat lehet úgy tuningolni, hogy elszakadunk a VFTS nyújtotta irányvonaltól. Vannak benne lehetőségek akkor is, ha nem kerül fel rá a műanyag köténylemez és a sárvédő-szélesítés, illetve nincs benne bukócső és nem 60-as Janó-kipufogó üvölt alatta. Csak ez itthon még nem terjedt el, a 8 személlyel, utánfutóval gyötört "vasazós Lada" mellett hobbiautóként egyelőre csak a "nagypapa Zsigulija" (csillagászati összegekért felújított veterán), a illetve a "rallis Lada" (lökhárító nélküli, hegesztett diffis, minél hangosabb libakergető) létezik. Több opció nincs, most érkeznek az első fecskék a többi stílusban.
14/22 anonim válasza:
15/22 A kérdező kommentje:
uttsó link tulaja az ismerősöm :P
2012. ápr. 7. 22:54
16/22 A kérdező kommentje:
utolsó: rendőr ismerősöm mondta, hogy megbüntethetnek érte, és már nem nagyon engednek el mert szigorúbban fogják őket, be kell hajtani a pénzt rajtunk. Nekem meg nem terem a fán, még utána kell nézni, hogy szabályos-e egyedi lökhárítót csinálni.
2012. ápr. 8. 07:46
17/22 anonim válasza:
Én ahova viszem a jelenlegi autómat is vizsgáztatni leszarják hogy mit csinálok az autóval kormány fék legyen jó meg ne legyen szétrohadva és ennyi.
18/22 A kérdező kommentje:
a műszaki vizsga során fényképek készülnek az autóról és minden átalakításáról így ha nincs műbizonylatod stb a spoilerekről, kormányról ilyesmikről akkor igenis megbuktatják. Tudom mert sok autót vizsgáztattam már. Szétrohadva? Az kit érdekel, ha nem veszélyezteti a közlekedésbiztonságot, csak esztétikai hiba. A lényeg a gumik állapota, futómű, lengéscsillapítók, övek, ülések, világítás és minden egyéb ami a közlekedésbiztonság és környezetvédelem szempontjából fontos.
2012. ápr. 8. 10:33
19/22 A kérdező kommentje:
Van egy biztosításod. Leveszed a lökhárítót, ugye? Tegyük fel hogy nekimész egy oszlopnak ki tudja miért, de összetörik a kocsi eleje. Erre a biztosító azt fogja mondani, hogy nem fizeti ki a javítást ugyanis a te hülyeséged volt, hogy levetted a lökhárítót emiatt összetört a két lámpa is meg a motorháztető, az egész eleje, hűtő és még sorolhatnám. Ergo ha olyan állapotban van a kocsid, hogy nincsenek rajta a passzív biztonsági dolgok, meg egy madárszartól totálkárosra törik, akkor nem érvényes a biztosításod mert nem fizetnek baleset esetén, ergo megbüntethet a rendőr. Arról nem is beszélve hogy -ha ladád van és 2107 előtti modell- minél többet leszerelsz róla annál valószínűbb hogy egyszer felnyársal a kormányoszlop. Nem játszanék ilyennel. Nekem ha ilyen egyedi műanyag téma lesz akkor is alatta lesz a gyári lökös.
2012. ápr. 8. 10:38
20/22 anonim válasza:
Ők a legprofibbak itthon mindenféle spoilerek és lökhárítók terén évtizedek óta :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!