Valami technika vagy trükk egy 600as motor beindítására? Berugásról lenne szó. Egy 600 aprilia pegasso. önindító nemműködik, betolni meg sík terepen nehézkes.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 19:54
1/3 anonim válasza:
jó erősen telitalppal mert ha visszarúg eltöri a lábad
2/3 anonim válasza:
Finoman lenyomva megkeresed a kompressziót, amikor érzed hogy kezd nőni az ellenállása a berúgókarnak. Ha ez megvan visszaengeded felső helyzetébe a kart és határozottan, gyorsan letaposod.
Gondolom már automata szivatós, nem kell kézzel babrálni.
3/3 anonim válasza:
Előző válaszolóhoz csatlakozom. Ha erősen rárugsz csak úgy a nagy semmibe erős esélyed van egy lábtörésre. Viszont ha megkeresed a holtpontot, simán beindítható. 58 kilós voltam amikor 500-as XL Hondával jártam, csak berugó volt rajta. Simán elindítottam, csak ésszel kell és nem erővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!