Robogómon miért van az hogy nyomom az önindítót de nem indítja be csak kattanik egyet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 11:13
1/12 anonim válasza:
Vagy az akkumulátort kell cserélned vagy az önindítóval lesz gond...
2/12 anonim válasza:
Próbáld ki azt hogy betolod utána ha elindult leállítod és ha nem indul akkor csak a kartergázbovdened volt megragadva ha nem akkor pedig el van szakadva. Ez a leggyakoribb hibaeset ha azt csinálja amit írtál. Ugyan is a kartergázbovden menet közben vagy ha jár a motor elszakad azt észre sem veszed csak amikor indítani akarod és nem indul.
4/12 anonim válasza:
Utolsó nem tudom mit trollkodik... Ha nem értesz hozzá, ne írj.
Viszont a válasz: Azért van valószínűleg, mert le van merülve vagy hibás az akksid. Rugással indítsd be (hiszen robogót nem lehet betolni) és menj úgy, közbe tölteni fogja és utána lehet indul már.
6/12 anonim válasza:
Kedves utolsó te viszont tényleg nagyon okos vagy. Hát ki gondolta volna hogy nem lehet betolni a robogót. Amúgy nézd meg ha rendesen szól a duda vagy az indexek rendesen villognak akkor nem az akksi hanem más a gond. Lehet relé vagy az önindítóra megy egy vezeték ami saruval van rajta és nem csavarral mozgasd meg, lehet hogy csak kontakt hiba.
7/12 anonim válasza:
Én védem a kérdezőt, de én vagyok szemét. kis szarjankóóók
8/12 anonim válasza:
Kartergázbowden a simsonodon van :D:D
9/12 anonim válasza:
Izé, önindítórelé?
Zárd össze a rajta lévő kábelket, ha úgy beindul akkor az a hibás alkatrész, cseréld.
10/12 10 deka farhát válasza:
Szerintem a kattanás pont azt jelzi, hogy a relé meghúz. Én azt javasolnám, hogy multiméterrel végignézni, hol van, és hol nincs áram a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!