Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Helo van egy opel asztra gl...

Arny24 kérdése:

Helo van egy opel asztra gl 1,4 es most cseréltem benne öninditot s csak katog gyujtaskor miert van ez? Ugyan ez van a wartburgomal is mi ez?

Figyelt kérdés
Uj aksival megtekeri de a harmadik inditasbol az uj aksit is telyesen lemeritette mi lehet a baj?

2012. febr. 16. 06:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Gyenge, nem eléggé töltött az akkumulátor.

Ne keverd az új akkumulátort egy töltöttel!

Lehet új, kiváló állapotú akku is kevéssé töltött, akár töltetlen és akkor már nem forgat!

2012. febr. 16. 09:03
 2/10 A kérdező kommentje:
probáltam hogy feltöltöttem minden aksim de ez sem vált be semmi uigyqan azt muveli nem lehet hogy az öninditó relle vagy a gyujtás rele hibás? vagy a gyujtáskapcsolo? nemtudom!
2012. febr. 16. 09:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon erős a gyanúm, ha kattog tekerés helyett, a behúzó tekerccsel van probléma az indítómotoron.

Jobban jársz ha megnézeted egy villamossági szakival.

2012. febr. 16. 10:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor forgórész zárlat vagy szorulás, azaz nem mozdul.

Próbáld a következőt: egy vastag csavarhúzóval zárd össze határozott mozdulattal (szikrázni fog, nem megijedni!) a 2 8-as anyát. (behúzás után ezt belül csinálja egy érintkező), akkor forogni fog, ha jó.

Ha nem, nem...

2012. febr. 16. 11:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Na kiprobaltam a onindito beteker meg minden csak valamiert nem indul mintha nem kapna szikrát a gyertyáktol de akkor mitol merul le egy inditasbol a feltöltot aksi?
2012. febr. 16. 12:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Mit próbáltál? Amit előbb írtam? Mert akkor nem is forgatja a motort, a behúzó "nem küldi" be a fogaskereket az önindító koszorúba.

Ez a fajta vizsgálat arra való, hogy megtudd, jók-e pl. az önindító keféi, forog-mozog-e.

Ettől még lehet zárlatos is, de vannak hibák, amelyek ilyenkor már kizárhatók.

Hány éves az akku, milyen töltöttségű?

Az, hogy "egész éjjel töltőn volt" nem garantálja az "egészséges" akkut.

2012. febr. 16. 13:15
 7/10 A kérdező kommentje:
3vagy 4 honapos az aksi 12v es en az oninditot vettem le sz let kiprobalva es az mukodot nem tudom meik a 2-8anya nem ertek hozza enyire az hol talalhato?
2012. febr. 16. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:

A levett önindítón, a behúzótekercs végében ÖSSZESEN 2db M8-as anya van, oda megy 2 vastag "drót".

Hogy nem lehet megtalálni???

2012. febr. 16. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Én ezért nem válaszolok :D:D:D

Már a kérdésen láttam. :D

2012. febr. 17. 01:27
 10/10 36F válasza:
A behúzó mágnes hátulján van két nagy csavar. A motorhoz közelebbihez és az önindító házához kell érinteni a töltőt v. az akku sarukat polaritáshelyesen és ha jó a motor, akkor elindul.
2012. febr. 17. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!