Robogómon meg kell várni míg elalszik az "injection check" lámpa mikor beinditom?
Figyelt kérdés
Suzuki katana ay 50 (70) es robogóm van, mikor gyujtást adok rá, mindig felvillan a kis led, h injection check, ilyenkor "zúg" a robiban valami, gondolom az injector, pár másodperc után elalszik a lámpa de tovább pumpál vagy nem tudom mit csinál, aztán megint pár másodperc mulva abbahagyja a hangot. Én ilyenkor szoktam beinditani, mindig megvárom hogy elcsöndesedjen. Az ártana neki, ha egyböl gyujtásra rakás után inditanám? Előre is köszönöm a válaszokat2012. márc. 1. 12:29
1/4 anonim válasza:
Injection check: injektorellenőrzés, ilyenkor teszteli le az elektronika az üzemanyagrendszert. Érdemes megvárni, nemtudom okoz-e problémát, de szerintem a diagnosztika lefutása előtt be sem indulna.
2/4 A kérdező kommentje:
de beindul, már probáltam, csak a kocsimra nem vigyázok ezért sok problémám van vele és ugy döntöttem erre akkor most majd vigyézok :)
2012. márc. 1. 12:34
3/4 anonim válasza:
szerintem kibirhato az a 2 másodperc...
4/4 A kérdező kommentje:
szerintem is, ezt le is irtam hogy mindig megvárom, nem ez a kérdés. Hanem hogy árt neki vagy nem
2012. márc. 2. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!