Simson S51 vagy robogó?
Kinek ez, kinek az. Nekem például nem jön be annyira a robogók vinnyogása (idegesít). :D
Ha A-ból B-be kell akkor szerintem robogó, mert kényelmesebb mint egy Simson (nem kell váltani).
De aki szeret váltogatni, és mondjuk falun, kivárosban él ahol rosszak az utak annak a Simson való. Az alkatrészek ára sem mindegy. Amennyiből a Simsonnál kijön egy motorgenerál, addig a robogóra csak egy rezonátort vettél. :D Az hogy többet kell szerelni a Simsont az tény, de ez inkább csak karbantartás /féktisztítás, bowdenek utánnállítása, karbi beállítás (ha nem egy agyonkopott darab, akkor ezt azért nem kell, max évente, kétévente)/
Az hogy melyik a gyorsabb (gyári vs gyári) az sok mindentől függ. Ha a Simsonnál úgy értjük a gyárit hogy tuning mentes akkor egy teljesen gyári robogót természetesen otthagy. Már ha a robogóban benne van az elektronikus fojtás, mert akkor 40-nél vége van. Ha a robogóban már nincs benne az elektronikus fojtás akkor is ott lehet hagyni gyári Simsonnal ( pl.: Tauris robogó) Persze ez erősen robogó függő. Van olyan robi is ami természetesen otthagyja mint eb a...
Ami még a robogóban nem tettszik hogy rossz úton nagyon rossz vele menni, például macskakövön.
Én a Simsont preferálom, mert rossz minőségű utakon közlekedek vele (néha földút), nem szeretem a robogó vinnyogását, szeretek váltani, és szeretek szerelni is tehát ha valami elromlik akkor azt megcsinálom. Egy drágább robogóba már lehet hogy nem nyúlnék bele, és akkor vihetném szervízbe. Ha nagyobb városban kéne használnom, ahol már vannak közlekedési lámpák, dugók, jobb utak, akkor már lehet hogy a robogót választanám inkább, és tűrném a zümmögést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!