Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék motort venni, mi a...

Szeretnék motort venni, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

[link]

Nem nagyon értek a motorokhoz, első motornak venném. Olyanok érdekelnek, hogy ennél mire érdemes jobban odafigyelni? Nem tudom például, hogy 42ezer km sok-e egy motornál, vagy mennyit bír egy ilyen gép (de minden érdekel, ami egy 14 éves motornál fontos lehet)? stb. Köszönöm a segítséget.

2012. ápr. 1. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én egy éve vettem használtan egy Kawasaki Er5-öst. Az enyém jóval újabb 2005-ös, és csak tizenpárezer km volt benne. Azóta több mint 10e km-t raktam bele és nagyon jól megy még mindig. Én mondjuk már most úgy érzem jó lenne, ha egy kicsivel erősebb lenne a moci illetve szebben lehetne dönteni, de nem erre van kitalálva. Attól függ mire akarod használni természetesen. Hétvégente finoman túrázgatós motoronak tökéletes, illetve ha jobban pörgeted akkor azért megy. Városba viszont szerintem felesleges, oda jobb lenne egy 125-ös vagy 250-es moci, ami kevesebbet fogyaszt. Első motor nekem is és tökéletesen jó arra, hogy megszeresd a motorozást, ha egyéb kérdésed van nyugodtan írj privátot.
2012. ápr. 2. 09:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Nos elmondom a tapasztalataimat,mint már az előttem szóló is figyelmztetett rá! :)

42000 km nem sok,sőt pont be van járatva! Fogyasztása két személy+cuccok 100-120 km/h utazóval 5 liter! Fenntartása nevetségesen olcsó--éves biztosítás 4400 forint pl! Futóműve picit kemény de a magyar utakra pont ideális! A 500 ccm es kategória ár/érték bajnoka! Ha van esetleg konkrét kérdésed kérdezz nyugodtan!

2012. ápr. 2. 13:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
2012. ápr. 3. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!