Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék az autómba egy...

Szeretnék az autómba egy csomagtartónyitó motort. Van-e erről valakinek valami tapasztalata? Esetleg hol tudnék jó áron beszerezni ilyeneket?

Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
csomagtartónyitómotor?? az egy elektromágnes. aminek ha tolsz egy kis áramot akkor meghuzza a kis pecket és kinyilik az ajto. bp-en wállalom a szerelését. :D
2009. ápr. 7. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező arra gondolt ami felnyitja a csomagtér ajtót és nem kézzel kell emelned, olyan mint ami a Mercikben van.
2010. jan. 23. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia !

Milyen típusú autóba szeretnéd?

Én ajánlom hogy ne ilyen felpattintó motort vegyél mert sok velük a baj , beoxidálódik a csatlakozó helye , tönkremegy és nem is bírja a hideget!

Nekem egy 2105-s Ladám van és csináltam bele egy felnyitó egységet!

Központi zár motorral old meg, nekem 1,5 éve tökéletesen működik ha esetleg kell segítség küldj egy e-mail privibe és elmagyarázom mit hogyan! Nem egy nagy dolog ;)

2010. jan. 23. 19:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Jó lenne a kezdeményezés csak egy baj van amit nem irtam bele a kérdésbe hogy 5 ajtós tehát nem sedan ajtóm van hanem nagy batár hát só állat ajtó, és azt csak ugy felpattintani nem tudom lehet-e, de nekem olyan kéne ami fel is nyitja:D

2010. jan. 24. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ladás vagyok :D

Ahhoz eléggé meg kéne bontanod a dolgokat fúrni faragni vágni a lemezeket stb. Ha van rajta teleszkóp akkor az felnyitja neked! De nem minden esetben jó ha magától felnyílik... pl valai közelebb állt a hátsódhoz és összekarcolja a másik kocsi elejét szal nem mindíg jó. Ha olyan magától nyílót szeretnél akkor vagy teleszkóppal vagy amilyennel szeretnéd de az kicsit húzós árban van...

Meg lehet kapni olyan kis kütyüt amiben egy rugó van (bika erős rugó) és ha kipattintja az ajtót akkor az a rugós lökőszerkezet kilöki az ajtót annyira hogy a teleszkóp fel tudja emelni :) ebay-on nézd meg!

2010. jan. 25. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!