Érzelmileg mennyire kötődsz az autódhoz?
Az autómhoz kevésbé, azt közlekedési eszköznek tekintem inkább. Persze beszélgetek vele amikor mondjuk telefújja a motorteret olajjal, vagy megköszönöm ha épp csak beférünk egy előzésnél. (2005 Ford Focus 1.6TDCi kombi)
A motoromhoz sokkal jobban, bár ez nem kérdés. Valami ilyesmi szinten:
30+ no vagyok es nagyon. Almaim autoja es minden reggel mikor megyek meloba es meglatom, elmosolyodom. Tobb mint egy eve megvan es meg most is hihetetlen, hogy tenyleg ilyennel jarok.
(Dodge Challenger, 2010)
én csak annyira kötődök hozzá hogy ha baleset történne és totálkáros lenne akkor én se szálljak ki élve,lehet hogy ez beteges de így gondolom:)
(opel calibra 92"c20xe)
amikor eladtuk a Lajoskát, akkor még egy kicsit pityeregtem is. ő volt az első autónk, bejártunk vele sok szép helyet :)
most ford c-maxunk van, Maxinak neveztük el, őt is nagyon szeretjük, ha valami baja van, akkor visszük szerelőhöz.
Volt olyan szemétládám,amit jobban utáltam bárminél. :)
Örültem hogy megszabadultam tőle,és sajnáltam aki megvette.
Ami most van azt imádom,sosem hagyott cserben,ki tudom használni minden funkcióját,megfelel munkába,családnak,teherszállításra,igénytelen,javítható,olcsón fenntartható.
Egyszóval nekem teljesen megfelel.
Az árát háromszorosan meghozta mióta nálam van.
Egyszóval szeretem,és nem szeretnék megválni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!