Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonosok teljesen kezdő...

Simsonosok teljesen kezdő motoros vagyok lenne pár kérdésem (? )

Figyelt kérdés

1. mondták hogy s51-est vegyek mert az jó .. de s51-be vannak e meg b meg nem tudom mik .. ezek között mi a különbség illetve melyik a jó?

2. mennyibe kerül fennttartani?

ha tudtok még vmi info-t ami fontos egy kezdőnek azt megkösöznném ha leírnátok :D

2012. márc. 25. 20:53
1 2
 11/12 anonim válasza:
Csak annyit mondanék 100szor inkább egy simson mint egy robogó.Alkatrész korlátlanul van és nem drága.A tipus szerintem mindegy.Nekem vagy 3 féléből van összerakva.Bár most nem indul de ez minden tavasszal így megy.Belerohad a karbiba a benzin.Kipucolom és télig megint rendben lesz.
2012. márc. 26. 19:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Na szóval, azt már sokan leírták előttem, hogy a betűk milyen felszereltséget jelentenek, nem írom le még egyszer.

Nekem s51 electronicsem van, 3 hete nyúzom (örököltem) nagyon jól rendben van tartva. Igaz 3 hét alatt sokat nem tudhatok a megbízhatóságáról, de minden nap a Budapesti forgalomban 40-80 km-et megteszek, és semmi panaszom nem lehet. Minden reggel pöccre indul, nem áll le sehol. 3.5 litert meg nem fogyaszt... inkább 3. Alkatrészei fillérből megvannak, és házhoz lehet rendelni. Pont ma reggel ütöttek el (sajnos) és eléggé széttört a szép kis simson... Jó sok mindent rendelnem kell hozzá, összeszámoltam 6-7 ezer forintból helyre tudom rakni megint szépséges gyári állapotúra, új alkatrészekből. A kötelező egy évre 3600 forint volt, mást a benzinen kívül nem kell fizetni.

És aki azt kérdi, hogy milyen motorozási élményt ad a simson, az pukkadjon meg! Nyilván nem egy BMW túramotor, vagy egy Harley élmény, vagy egy Triumph Speed Triple. De ötvenes kategóriában mi ad motorozási élményt? A béna japó mákdaráló robogók, amit még a nagyanyám is tud vezetni, meg a bármilyen plázacica, mert csak a gázt kell húzni? Azért annál azért is több motorozási élményt ad, mert a simson egy motor, és nem robogó. (és senkit nem érdekel hogy de az aerox 13-al többet megy)

2012. márc. 27. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!