Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocka ladát vagy a zsigulit...

Kocka ladát vagy a zsigulit kell többet szerelni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 24. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha hátsókerekeset akarsz, akkor vegyél majd BMW-t. Gyárilag erősebbek mint az átlag tuningladák.
2012. márc. 27. 14:35
 12/14 A kérdező kommentje:
nekem nem tuningolt autó kell hanem egy olyan autó amin meg lehet tanulni vezetni és szerelni azt....meg az sem rossz szempont hogy nem-e hagy ott
2012. márc. 27. 17:48
 13/14 anonim ***** válasza:
A Ladában az a jó többek között, hogy otthon bármit megjavíthatsz rajta. Ha rendszeresen karbantartod és vigyázol rá, sehol sem fog ott hagyni. Az meg szerintem nem autó függő, hogy mennyire tanulsz meg vezetni. Bár azt szokták mondani, hogy aki Ladát megtanul vezetni a többivel már lazán boldogul.
2012. márc. 28. 08:01
 14/14 A kérdező kommentje:
tulajdonképp én azért szeretnék majd egyet hogy megtanuljak rajta vezetni...a másik meghogy megértsem hogy hogy működnek...de szerintem ez a legjobb mód erre a kettőre
2012. ápr. 1. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!