Igaz a hír hogy mostanában a dizeles autoba is lehet szerelni gázos rendszert? Ha igen mennyi lehet az ára?
Dízelesbe fizikai képtelenség LPG rendszert szerelni, a magas kompressziótól már jóval az optimális időpont előtt berobbanna, jó esetben ennyiben meg is állna a dolog, rossz esetben lelökné a hengerfejet vagy eltörné a hajtókart.
Nem a hidrogéngenerátor hókuszpókuszra gondoltál?
egy félmondat ra emlékszem ahol ilyesmit irtak hogy legalábbis kísérleteznek avval h hogyan lehetne összehozni a kettöt és azt irták h állitokag már meg lehet oldani
de akkor ez csak kacsa volt
király gpl jó környezet barát...és pénztárca takarékos !230 ft 1 liter ,ami 100 on még csak 2000 ft 8 liternél.
........................sajna gázolaj párti voltam mindig de egyre jobban nézegetem őket kis benzin és gáz kibirható és pénztárca is jobban elbirja viselni.
................de a kérdésem van kulönbség vezetésben sosem vezetem még gázost hogy kell?át kapcsolni benzinről? honnan tudom menyi van még benne hallotam van olyan nincs kijelző mint benzinek?
vezetésben milyen gyengéb? kinyirja a motort marja ?
ugyan olyan strapa biró mint egy sima benzines lenne gázolajos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!