Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz a hír hogy mostanában a...

Igaz a hír hogy mostanában a dizeles autoba is lehet szerelni gázos rendszert? Ha igen mennyi lehet az ára?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 19:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt a marhaságot hol hallottad?!
2012. márc. 15. 19:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom h hol olvastam
2012. márc. 15. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Dízelesbe fizikai képtelenség LPG rendszert szerelni, a magas kompressziótól már jóval az optimális időpont előtt berobbanna, jó esetben ennyiben meg is állna a dolog, rossz esetben lelökné a hengerfejet vagy eltörné a hajtókart.

Nem a hidrogéngenerátor hókuszpókuszra gondoltál?

2012. márc. 15. 19:57
 4/10 A kérdező kommentje:

egy félmondat ra emlékszem ahol ilyesmit irtak hogy legalábbis kísérleteznek avval h hogyan lehetne összehozni a kettöt és azt irták h állitokag már meg lehet oldani

de akkor ez csak kacsa volt

2012. márc. 15. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Tessék itt van egy egész cikk róla: [link]
2012. márc. 15. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Van egy kamionszervízes ügyfelünk, ő mesélte, hogy ott egyre gyakoribbak az ilyen rendszerek, mert nagy, nagy fogyasztású dízeleknél hamar megtérül.
2012. márc. 15. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Hm, ilyenről sem hallottam még, mondjuk gázos gépekkel eleve nem foglalkozunk. De úgynézki akkor ilyen formában megoldható a dolog. :)
2012. márc. 15. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
mr.flash: amúgy a HHO nem hókuszpókusz, eléggé működik a dolog :)
2012. márc. 15. 23:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Működik. Saját szememmel láttam.
2012. márc. 16. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:

király gpl jó környezet barát...és pénztárca takarékos !230 ft 1 liter ,ami 100 on még csak 2000 ft 8 liternél.

........................sajna gázolaj párti voltam mindig de egyre jobban nézegetem őket kis benzin és gáz kibirható és pénztárca is jobban elbirja viselni.

................de a kérdésem van kulönbség vezetésben sosem vezetem még gázost hogy kell?át kapcsolni benzinről? honnan tudom menyi van még benne hallotam van olyan nincs kijelző mint benzinek?

vezetésben milyen gyengéb? kinyirja a motort marja ?

ugyan olyan strapa biró mint egy sima benzines lenne gázolajos?

2012. márc. 17. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!