Miért fikálják a francia autókat?
Legalább Peugeot motoros Fordot vettél? Kedvencem, mikor előadják, hogy fúúú vettem egy dízel Fordot, ez sosem romlik el, mert ez német áám!
1.5dci Renaulttal járunk évek óta, összesen bőven 200e Km fölött (több autó), mindet használtan vettük, és öszesen, ismétlem a 6 év, 200e Km alatt 30e Ft-ot költöttünk meghibásodásra. Innentől kezdve nem hiszek a mondákban...tudni kéne autót venni, nem csak fikázni.
"Legalább Peugeot motoros Fordot vettél? Kedvencem, mikor előadják, hogy fúúú vettem egy dízel Fordot, ez sosem romlik el, mert ez német áám!"
Képzeld tudom mit vettem.
Örülök neki hogy nektek bejött a dci,hidd el én megutáltam ennyi idő alatt.
Lehet,sőt több mint valószínü hogy sikerült belenyúlnom,nem is tagadom,ezért csak magamat okolhatom.
Pusztán azzal lett tele a hócipőm,hogy egyszerűen a kocsi nem ment el 2 hónapot úgy,hogy ne lett volna valami baja.
Lyukas fűtőradiátor csere,akksicsere,központi jeladó csere,kerékagycsapágy,féktárcsák + betétek csere,izzítógyertyák cseréje,üzemanyagrendszer a tanktól kezdve szétkapva,szivattyú csere,váltó pozícionáló rugó csere,központi zár javítás,elektromos ablak javítás,generátor csapágy + a rezgéscsillapítós ékszíjtárcsájnál a gumi csontig lekopva,és még pár apróbb javítás.
Na ezek után elhiheted,hogy meguntam a javítgatást,és becseréltem,örültem hogy megszabadultam tőle.
A kérdésre válaszoltam,és az én saját tapasztalatomat írtam meg,miért utálom a francia kocsikat.(és máshonnan is hallok róluk).
Ha nektek meg bejött,legyetek vele boldogok.
(De hogy valami jót is írjak,a fogyasztásával meg voltam elégedve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!