Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » ASTRA H LENDKERÉK?

Zsolman kérdése:

ASTRA H LENDKERÉK?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék hogy a lendkerék tönkremenetele milyen következménnyel jár a váltóra, ill más alkatrészre nézve?

1.7cdti 101le astram van és reggel hidegen ugráló ZAKATOLÓ hangot ad, ha benyomom a kuplungot elhallgat!

valószínű hogy a lendkerék hibásodik meg?

mi a végső stádium?

köszönöm a választ, ill. a tapasztalatokat véleményeket előre is!

2012. márc. 18. 21:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Dexos2 előírást teljesítő olaj kell bele. Én pl pont tegnap gyári GM 5W30-ast tettem bele. Semmi gondom nem volt még a gyári olajjal és mástól se hallottam még.

Ezek közül válogass, bármelyik jó: [link]

Olajszűrőből szintén gyári került bele, ami 2600Ft volt.

Én 191.000 km-nél tartok és nekem is megjelent valami rezonáló hang félig kinyomott kuplungnál. Valószínű szintén kéttömegű lesz.

A 180.000 az nagyon jó ár. Hol csinálták ennyiért? És ugye ebben benne volt a kuplung csere is?

2013. szept. 14. 09:07
 32/36 anonim válasza:
A 180.000 Valóban nagyon jó ár. Engem is érdekelne hogy hol csinálták, mivel úgy néz ki ránk is ez a sors vár.
2014. jan. 8. 22:10
 33/36 A kérdező kommentje:

kuplung csere nem volt benne..ebbe csak

akinyomocsapágy hidraulika olaj lendkerék munkadij volt benne....szerelőmre biztam ő szerezte be.

2014. jan. 9. 16:32
 34/36 anonim ***** válasza:

Na most a kinyomócsapágy a kuplung része, nem?

Akkor még kell venni egy tárcsát meg egy szerkezetet. Még így is jó az ár szerintem.

Ha már le volt szedve a váltó, remélem ezt is cseréltétek. Érdemes, mert így remélhetőleg nem kell megint szétbontani a "fél autót" a következő 200.000km-en.

2014. jan. 10. 12:03
 35/36 anonim válasza:

Ha még érdekel valakit a héten túlestünk a lendkerék cserén és sikerült viszonylag olcsón megúszni. Astra H 1.7 DTH az alkatrész 170.000 ebben minden benne volt (kéttömegű lendkerék, teljes kuplungszett hidraulikus kinyomócsapágy, csavarkészlet+ingyenes szállították mivel interneten rendeltem azz amúgy pesti boltból) az összes alkatrész LUK márkájú és gyári minőségű nem utángyártott. +30000 Volt a munkadíj.

Remélem, hogy a következő 200000 km alatt tényleg nem kell majd hozzányulni

2014. febr. 1. 08:54
 36/36 anonim ***** válasza:

Igen, kb én is ennyiből szedtem össze annak idején. Amúgy a GM a gyári az 250 körül lett volna, a LUK utángyártott, de nem rossz minőség.

A munkadíj nekem 50.000Ft volt Opel márkaszervizben, de számla nélkül, csak munkalappal, amire vállalják a garanciát.

2014. febr. 1. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!