Friss B kategóriás jogsival rendelkezőnek érdemes kirakni a T matricát? Halottam olyan h, jobban odafigyelnek rájuk, de olyant is h van aki szívatja őket.
A nagyobb többség segítőkész,és nem veri üvöltve a kormányt ha picit bénázol mert látják a matricádat,és előzékenyebb. Legalábbis én ilyen vagyok.
Olyanok meg úgyis vannak akik szivatnak,de kevesen. És hidd el nekem,nem csak a T matricásokat,hanem mindenkit az úton,nem néznek se embert se istent.
"
csak két évig lehet kint aq kresz szerint
"
Napkirály: a KRESZ hivatalosan NEM ismeri a T betű fogalmát, ez csak szokásjog. Mivel nincs erre vonatkozó hivatalos szabályozás, addig hagyod kint ameddig akarod.
A KRESZ-ben megfogalmazott két év az a kezdő vezetői engedély intézményét fekteti le, ami talán csak két korlátozást tartalmaz, miszerint:
- 18 év alatt nem lehet vele külföldön vezetni (ha jól tudom)
- nem lehet utánfutót vontatni
Minden más tekintetben a kezdő vezetői engedély megegyezik a sima jogsival.
A kérdésre elfelejtettem válaszolni :)
Kérdező: Igen tedd szépen ki, jobb lesz neked is, másoknak is, ha kint van.
Köszönöm a válaszokat :)
Mondjuk ami még úgy gondot okoz h én nem tudok olyan gyorsan kivágni mint a többiek, pl ha pirosnál állok és zöldet kapok. Más meg úgy mint a villám, már ott sincs. Ha értitek mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!