Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss B kategóriás jogsival...

Egerecske kérdése:

Friss B kategóriás jogsival rendelkezőnek érdemes kirakni a T matricát? Halottam olyan h, jobban odafigyelnek rájuk, de olyant is h van aki szívatja őket.

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha nagyon nem megy a dolog akkor érdemes egyet kirakni
2012. márc. 15. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Felesleges... A dolog titka az, hogy ne tartsd fel a forgalmat. Ha lassabban mész vagy tökölsz kicsit, akkor húzódj kicsit lejjebb, hadd előzzenek meg. És nem lesz semmi gond:)
2012. márc. 15. 21:46
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
Tesóm kocsiján lassan 10 éve ott a T betű, pedig profin vezet, bejárta egész Európát. Azt mondja, Budapesten ezerszer egyszerűbb dolga van így a sávváltásnál, csak arra fordítja a kocsi orrát, amerre menni akar, és már rebbennek is szét körülötte az autók.
2012. márc. 15. 21:48
 4/13 anonim válasza:
Szerintem is kiteheted jobban figyelnek rád , ki azért mert félti a kocsiját mások meg egyszerűen felfogják a matrica jelentését .
2012. márc. 15. 21:57
 5/13 Napkiraly ***** válasza:
csak két évig lehet kint aq kresz szerint. Amúgy : http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__275..
2012. márc. 15. 22:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Én elnézőbb vagyok azokkal szemben, akik kiteszik, mert tudom, hogy kezdők és ha vették a fáradtságot, hogy kitegyék, akkor legalább tisztába vannak a képességeikkel. Mindenki így kezdte, csak sokan hajlamosak elfelejteni.
2012. márc. 15. 23:53
 7/13 anonim ***** válasza:

A nagyobb többség segítőkész,és nem veri üvöltve a kormányt ha picit bénázol mert látják a matricádat,és előzékenyebb. Legalábbis én ilyen vagyok.

Olyanok meg úgyis vannak akik szivatnak,de kevesen. És hidd el nekem,nem csak a T matricásokat,hanem mindenkit az úton,nem néznek se embert se istent.

2012. márc. 16. 05:26
 8/13 anonim ***** válasza:

"

csak két évig lehet kint aq kresz szerint

"

Napkirály: a KRESZ hivatalosan NEM ismeri a T betű fogalmát, ez csak szokásjog. Mivel nincs erre vonatkozó hivatalos szabályozás, addig hagyod kint ameddig akarod.

A KRESZ-ben megfogalmazott két év az a kezdő vezetői engedély intézményét fekteti le, ami talán csak két korlátozást tartalmaz, miszerint:

- 18 év alatt nem lehet vele külföldön vezetni (ha jól tudom)

- nem lehet utánfutót vontatni

Minden más tekintetben a kezdő vezetői engedély megegyezik a sima jogsival.

2012. márc. 16. 11:01
 9/13 anonim ***** válasza:

A kérdésre elfelejtettem válaszolni :)

Kérdező: Igen tedd szépen ki, jobb lesz neked is, másoknak is, ha kint van.

2012. márc. 16. 11:02
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Mondjuk ami még úgy gondot okoz h én nem tudok olyan gyorsan kivágni mint a többiek, pl ha pirosnál állok és zöldet kapok. Más meg úgy mint a villám, már ott sincs. Ha értitek mire gondolok.

2012. márc. 16. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!